Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Telefony > Motorola > Seria Wxxx

Seria Wxxx Dyskusje na temat modeli serii Wxxx oraz:

Zobacz wyniki ankiety: Czy zdajesz sobie sprawe ze wgrywajac to oprogramowanie mozesz stracic gwarancje?
Tak 362 95.01%
Nie 19 4.99%
Głosujących: 381. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 13-01-09, 09:01   #31
dypek
VIP
 
dypek's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.04.04
Model: I900 VE1
Posty: 1,877
Send a message via ICQ to dypek
Odp: Softy

Nic bo softy w tym temacie sa bez simlocka a ten flex restetuje kod simlocka.
dypek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 13-01-09, 09:22   #32
l6motouser
Junior
 
Zarejestrowany: 12.01.09
Posty: 19
Odp: Softy

Wielkie podziękowania dla Kwachu za ten sof do L6 i dla dypek za odpowiedzi Wszystko się udało bez problemów żadnych
l6motouser is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 19-01-09, 17:30   #33
MotoManiak88
Guest
 
Posty: n/a
Odp: Softy

http://www.matrax.net/forum/showthread.php?t=94131

Żeby łatwiej było znaleźć zamieszczam tu linka do tematu z moim softem do V3r.Jest to bardzo popularna jego wersja i co najważniejsze stabilna.

Od dnia dzisiejszego jest to już finalne wydanie,nad którym się wiele czasu siedziałem.Często dokonywałem edycji tematu,ale to już jest ostatnia.Jeśli ktoś wcześniej skorzystał już z niego mógł być rzeczywiście niezadowolony.Wyłączyłem wszystkie fabryczne blokady,jakie znalazłem oraz dodałem możliwe ulepszenia,z których wyróżniają się najbardziej Światła klubowe .Nie ma fabrycznych gier ani dodatkowych skórek.Zapraszam do pobierania.

Pozdrawiam fenix189
  Odpowiedź z Cytowaniem
Old 28-01-09, 15:03   #34
longer2121
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 17.06.06
Posty: 42
Odp: Softy

Witam pytałem już w paru tematach na tej stronie i nie uzyskałem żadnej informacji więc-czy każdy lang pack PL będzie pasował do takiego softu-R4441D???
longer2121 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 28-01-09, 17:39   #35
Kwachu
Super Moderator
 
Kwachu's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.12.07
Posty: 1,523
Odp: Softy

szukaj langa do V3i edge...
Kwachu is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 28-01-09, 18:07   #36
longer2121
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 17.06.06
Posty: 42
Odp: Softy

Witam Kwachu !
Właśnie uwaliłem mote...włancza sie bl i wyskakuje błąd PH SIG ERR:39:02 a po wgraniu monstera RSD wszystko szło ok nawet PASS na końcu sie pojawiło...Niewiem co teraz??
longer2121 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 28-01-09, 18:29   #37
kasiara6
Junior
 
Zarejestrowany: 14.01.09
Posty: 13
Odp: Softy

czy jest moze juz dostepny nowy soft do z6w ?
kasiara6 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 28-01-09, 19:12   #38
Kwachu
Super Moderator
 
Kwachu's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.12.07
Posty: 1,523
Odp: Softy

Na polske nic nowego nie ma.
Kwachu is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 30-01-09, 19:13   #39
TIM_26
Junior
 
TIM_26's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.03.08
Posty: 12
Question V3xx

Właśnie nabyłem używaną Motorole V3xx i chciałbym się coś dowiedzieć na temat softu jaki posiada.Co jest za soft: R261171RK_U_99.41.04ER wersja flexu USIZRGBLRTPLR261171002.Opakowanie telefonu jest z PLAYa ale menu na to nie wskazuje ponieważ nie ma żadnych dźwięków ani logo marki PLAY.Z góry dzięki za odpowiedź.
TIM_26 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 30-01-09, 19:23   #40
Kwachu
Super Moderator
 
Kwachu's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.12.07
Posty: 1,523
Odp: Softy

Bo soft ktory masz teraz w tel. to polski retali i w takich nie ma wstawek operatorskich. Ale soft (R261171RK_U_99.41.04ER) nie jest oficjalna finalna wersja na polske tzn. nie powinien byc wgywany w gwarancyjne tel. Swojego czasu RR Service mial tylko dostep do tego softu. Jesli telefon faktycznie jest z play'a (oznaczony X6) a jest w nim teraz ten soft to znaczy ze ktos go nim przesoftowal.
Kwachu is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 02-02-09, 18:01   #41
lopes91
Junior
 
Zarejestrowany: 17.12.08
Posty: 14
Odp: Softy

Czy możliwe było by zamieszczenie softu do Motoroli V235..?? Bardzo mi zależy, gdyż dostałem ten telefon od cioci z angli i chce sprzedać, a soft w niej już się sypie... tzn telefon wyłącza sie, czasami zawiesza...
lopes91 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 02-02-09, 19:06   #42
longer2121
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 17.06.06
Posty: 42
Odp: Softy

Pytalem już wyżej ale nie otrzymałem żadnej informacji....Zmieniałem monsterka w v3i no i po wgraniu proces zakończył sie powdzeniem a mimo to motka została w BL i wyświetla błąd
PH SIG ERR:39:02 i co teraz??????????
longer2121 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 02-02-09, 19:37   #43
Kwachu
Super Moderator
 
Kwachu's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.12.07
Posty: 1,523
Odp: Softy

Soft V235 juz dostepny.
Kwachu is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-02-09, 04:03   #44
czeler
Junior
 
Zarejestrowany: 28.12.08
Posty: 27
Odp: Softy

Witam! mozna prosc o sprawdzenie pliku z softem do V3i D&G ? Poniewaz moj RSD Lite go nie widzi i nie moge wgrac ;/
czeler is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-02-09, 21:35   #45
bigcyc12
Bywalec
 
bigcyc12's Avatar
 
Zarejestrowany: 09.10.06
Model: V6Maxx i inne Vxx
Posty: 277
Odp: Softy

Cytat:
Napisał longer2121 Zobacz post
Pytalem już wyżej ale nie otrzymałem żadnej informacji....Zmieniałem monsterka w v3i no i po wgraniu proces zakończył sie powdzeniem a mimo to motka została w BL i wyświetla błąd
PH SIG ERR:39:02 i co teraz??????????
wgraj inny monster ( bo moze wgrales nie prawidlowy i nie pod swoj bootloader) jak nie to naprawa PDS i na nowo postawienie telefonu
__________________
Nie urzywam Polskich Trzcionek Oraz Nie Bede Urzywal i Prosze Mnie Nie Poprawiac
Sprobojcie Nauczyc Starego Psa Nowych Sztuczek
bigcyc12 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-02-09, 16:38   #46
Kwachu
Super Moderator
 
Kwachu's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.12.07
Posty: 1,523
Odp: Softy

Cytat:
Napisał czeler Zobacz post
Witam! mozna prosc o sprawdzenie pliku z softem do V3i D&G ? Poniewaz moj RSD Lite go nie widzi i nie moge wgrac ;/
do nazwy pliku dodaj .rar i dopiero wypakuj soft.
Kwachu is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-02-09, 15:00   #47
Logan
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 08.04.04
Model: A1000
Posty: 53
Odp: Softy

prosze o soft do Z6w (ten od Z6 nie bedzie kompatybilny)
__________________
www.ekstra.piwko.pl
Logan is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-02-09, 16:08   #48
Kwachu
Super Moderator
 
Kwachu's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.12.07
Posty: 1,523
Odp: Softy

Nie istnieje soft w wersji retail na polske do Z6w a ten od Z6 nie bedzie pasowal.
Kwachu is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-02-09, 16:18   #49
Logan
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 08.04.04
Model: A1000
Posty: 53
Odp: Softy

nie musi byc polski dam rade z angielskim... cokolwiek byle to wifi wlaczyc :/
__________________
www.ekstra.piwko.pl
Logan is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 17-02-09, 15:43   #50
kaczmar
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 06.12.07
Posty: 86
Odp: Softy

Witam!
masz może coś pod Q9h?
kaczmar is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-02-09, 11:10   #51
Kwachu
Super Moderator
 
Kwachu's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.12.07
Posty: 1,523
Odp: Softy

Do Q9h juz dostepny
Kwachu is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 19-02-09, 11:15   #52
kaczmar
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 06.12.07
Posty: 86
Odp: Softy

Wielkie dzięki!!!
kaczmar is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-02-09, 01:54   #53
czeler
Junior
 
Zarejestrowany: 28.12.08
Posty: 27
Odp: Softy

Wielkie podziękowania dla Kwachu za ostatnia pomoc ale chyba mam jeszcze jedna prosbe: potrzebny jest soft do v3i z iTunes a na stronce go nie widzę... z góry dzięki POZDRO
czeler is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-02-09, 09:32   #54
Kwachu
Super Moderator
 
Kwachu's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.12.07
Posty: 1,523
Odp: Softy

Nie ma takiego polskiego softu bo v3m nigdy nie bylo u nas sprzedawane.
Kwachu is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 27-02-09, 08:34   #55
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

witam mam pytanie odnosnie softowania bo sa rozne programy do flashowania telefonu ktory z nich jest najprostszy w obsludze i najlepszy i jeszcze jedno jaki jest program do usuwania nie potrzebnych dzwiekow oryginalnych ?
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 27-02-09, 10:03   #56
TomeX69
Junior
 
TomeX69's Avatar
 
Zarejestrowany: 19.01.08
Model: Samsung I600
Posty: 29
Odp: Softy

Według mnie najprostszy jest RSD Lite
A do usuwania dzwonków to zależy jaka masz motke jeżeli p2k to p2k commander
TomeX69 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 27-02-09, 10:10   #57
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

Cytat:
Napisał TomeX69 Zobacz post
Według mnie najprostszy jest RSD Lite
A do usuwania dzwonków to zależy jaka masz motke jeżeli p2k to p2k commander
mam motke v3 tylko nie wiem co jest w niej uwalone zalozylem nowa tasme chodzi wraz plytka klawki etc tylko sie restaruje wylacza sie wlacza i przyciski nie dzialaja chociaz jak sie chce wejsc w bootloadera sory jesli blad popelnilem w pisowni to wchodzi elegancko a trzeba uzyc *i# nie wiem o co z nia chodzi jak ktos wie to prosze o odp z gory dziekoweczka pozdo
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 27-02-09, 12:14   #58
TomeX69
Junior
 
TomeX69's Avatar
 
Zarejestrowany: 19.01.08
Model: Samsung I600
Posty: 29
Odp: Softy

Możesz troche jaśniej napisać? jakie przyciski Ci nie chodzą? wszystkie? jeżeli tak to wrzuć nowy soft. Link do softu jak co to masz podany na początku tego tematu
TomeX69 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 05-03-09, 13:57   #59
now3
Junior
 
Zarejestrowany: 28.03.08
Posty: 13
Odp: Softy

Witam wszystkich.
Wgrałem do motoroli z8 soft z z10,wszystko przebiegało wyśmienicie jak zawsze w przypadku softu do z8!Po restarcie tel oczywiście się zawiesił,wyjąłem baterie wklepałem *# przytrzymując te klawisze włożyłem baterie i podłączyłem do kompa przez usb, driver i rsd go znalazł ale na wyświetlaczu wyświetlił się ten napis Z:\sys\bin>_ ta kreseczka na końcu miga,coś tam trzeba wpisać?Tylko nie wiem co?
I tu bym prosił o udzielenie stosownej odpowiedzi!
Pozdrawiam now3...
now3 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 14-03-09, 13:17   #60
cola_74
Junior
 
Zarejestrowany: 02.03.09
Posty: 20
Odp: Softy

Mam pytanie czy ten soft na poczatku strony od fenix to jest z jezykiem polskim i czy juz go ktos probowal
cola_74 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Wszystkie Oficjalne softy + opis wgrywania Kwachu Seria Vxxx/Uxxx 229 10-11-17 22:39
Wszystkie Oficjalne softy + opis wgrywania Kwachu Seria Exxx 143 01-04-12 15:24
Wszystkie Oficjalne softy + opis wgrywania Kwachu Seria Zxxx 131 19-03-10 13:09
Lg PL60 - coś zlego z nim się dzieje... Michal_gol NoteBooki 3 07-07-09 10:58
A92x Najnowsza gra Synergenix'a (info) Quaron Gry i Aplikacje 42 26-02-06 15:45



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET