Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Telefony > Inne marki > Sharp

Sharp SubForum tematyczne tej marki telefonów

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 26-09-06, 20:28   #1
antracyt77
Junior
 
Zarejestrowany: 08.06.06
Model: Sharp 903
Posty: 11
[903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

Czesc ! Wlasnie nosze sie z zamiarem zamienienia swojego k750i na sharpa 903 jednak dreczy mie pare pytan
1. Cz menu jest tylko z Vodafone ?? czy mozna zmienic jego wyglad na np jakis z Azji ?? ( tak jak w sharpie gx 30 )
2. czy mozna ustawic mp3 jako dzwonek ??
3. Czy aparat ma funcje "efekty" ( alb inna - u za przyklad funkcja z k750i ) gdzie zmienia sie obraz np na czarnobialy czy sepia
antracyt77 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 02-10-06, 22:28   #2
Skaktus
Banned
 
Skaktus's Avatar

 
Zarejestrowany: 08.03.05
Posty: 8,505
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

1-only vodafone...gdzieś ktoś pokazywał odbrandowanego 903,ale zanim w polsce to bedzie to wiesz

2-z tego co wiem to nie

3-tak
__________________
Skaktus is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 02-10-06, 23:24   #3
antracyt77
Junior
 
Zarejestrowany: 08.06.06
Model: Sharp 903
Posty: 11
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

eh ... czytam teraz Twoją odpowiedz trzymając 903 w łapce :P ale tak czy siak - nawet z tym menu z vodafon warto było go kupic
antracyt77 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 03-10-06, 14:11   #4
Skaktus
Banned
 
Skaktus's Avatar

 
Zarejestrowany: 08.03.05
Posty: 8,505
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

ja bym nie kupił 903 bo i tak są problemy z mms,gprs i inne ,dlatego zostaje przy tym co mam
__________________
Skaktus is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-10-06, 08:05   #5
a_r_e_n_a
Jeste Dinozaure
 
a_r_e_n_a's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.05.05
Model: Maize MX4 PRO
Posty: 1,485
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

ty bys generlanie nic nie kupil co nie jest Se , wiec ten komentarz jest zbedny . BTW , ty miales chcoiaz tego 903 czy tylko tak sobie piszesz , zeby poscika nabic ?

@antracyt77 - swietna decyzja <ok> . kolejny sharp'owiec na pokladzie ;]
__________________
Sprzedam NOWA, ORYGINALNA OBUDOWE DO MPX300 / MPX
a_r_e_n_a is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-10-06, 10:45   #6
grzesj
Senior
 
grzesj's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.06.04
Model: Sharp 903SH
Posty: 381
Send a message via AIM to grzesj
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

Arena ma rację. Oczywiście mozna ustawic mp3 jako dzwonek, pod warunkiem ze masz odpowiednią wersję softu. Telefonik jest świetny, robi super zdjęcia, bateria trzyma dosc długo, ma mnóstwo innych fajnych przydatnych opcji, jest rewelacyjnym MP3 Playerem (odtwraza duuuużo lepiej niz niejeden MP3 Player) itd itp. Mógłbym jeszcze długo wymieniac...
__________________
:)
grzesj is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-10-06, 13:39   #7
Skaktus
Banned
 
Skaktus's Avatar

 
Zarejestrowany: 08.03.05
Posty: 8,505
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

Cytat:
Napisał a_r_e_n_a
ty bys generlanie nic nie kupil co nie jest Se , wiec ten komentarz jest zbedny . BTW , ty miales chcoiaz tego 903 czy tylko tak sobie piszesz , zeby poscika nabic ?

@antracyt77 - swietna decyzja <ok> . kolejny sharp'owiec na pokladzie ;]
arena,nie denerwuj mnie,już wiele razy pisałem że moge mieć wszysto i nie musi byc to SE

a po 2 wymieniłem to co często nie działa w sharpie czyli np gprs itp

miałem 903 i była bardzo ok i mi się podobała,jednak blokady od vody mnie wkurzało bardzo,dlatego opchałem dlaej w obieg

a to że sharp jest dobry w wielu innych przypadkach to wiem i nie trzeba mnie przekonywać

a ty arena co masz ??
__________________
Skaktus is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-10-06, 11:48   #8
a_r_e_n_a
Jeste Dinozaure
 
a_r_e_n_a's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.05.05
Model: Maize MX4 PRO
Posty: 1,485
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

generalnie to sharp jest lepszy we wszystkim od SE . Mi tam gprs dzialal ... a ja mailem honde nsx , ale byla na automacie wiec ja zamienilem na crx'a . a arena ma nokie 6310i z ktorej jest bardzo zadowolony .
__________________
Sprzedam NOWA, ORYGINALNA OBUDOWE DO MPX300 / MPX
a_r_e_n_a is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-10-06, 16:51   #9
porkas
Junior
 
Zarejestrowany: 25.04.06
Posty: 7
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

Witam
Przymierzam się do kupna 903 i tyle już różnych rzeczy czytałem,że już mi sie pomieszało dlatego postanowiłem zapytać,a że nie chce zakładać odzielnego tematu pytam tutaj
1. Jak jest w końcu z tym mp3 na dzwonek nie da się czy to zależy od softu,jeśli tak to na którym można to ustawić?
2. Czy ustawinie wap+mms w erze jest niemożliwe czy może ktoś, gdzieś (serwis gsm ) potrafi to zroobić?
3. Gdzie ewentualnie można wgrać nowszy, lepszy, inny soft ( i co w którym jest odblokowane, możliwe)do tego cudeńka? Interesuje mnie rejon Łodzi bo tam mieszkam
Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość jeśli już gdzieś na tym forum dokładnie było to powiedzioane

Ostatnio edytowane przez porkas : 09-10-06 o 16:54.
porkas is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-10-06, 17:50   #10
UndeadKill
Banned
 
UndeadKill's Avatar
 
Zarejestrowany: 02.11.05
Model: SE K750i, M A925, N 6600
Posty: 169
Send a message via AIM to UndeadKill
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

To ja się do tego dołącze i pytam jeszcze o:
4. Bateria jak współpracuje
5. Jak chodzi mechanizm otwierania i przekręcania ekranu
UndeadKill is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-10-06, 19:28   #11
HeRz
Bywalec
 
HeRz's Avatar
 
Zarejestrowany: 16.01.06
Model: N900
Posty: 238
Send a message via MSN to HeRz
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

Cytat:
Napisał porkas
Witam
Przymierzam się do kupna 903 i tyle już różnych rzeczy czytałem,że już mi sie pomieszało dlatego postanowiłem zapytać,a że nie chce zakładać odzielnego tematu pytam tutaj
1. Jak jest w końcu z tym mp3 na dzwonek nie da się czy to zależy od softu,jeśli tak to na którym można to ustawić?
2. Czy ustawinie wap+mms w erze jest niemożliwe czy może ktoś, gdzieś (serwis gsm ) potrafi to zroobić?
3. Gdzie ewentualnie można wgrać nowszy, lepszy, inny soft ( i co w którym jest odblokowane, możliwe)do tego cudeńka? Interesuje mnie rejon Łodzi bo tam mieszkam
Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość jeśli już gdzieś na tym forum dokładnie było to powiedzioane
1.Darady ale musisz miec odpowiednia wersje softu (poraz 2), tego to nie wiem.Ale zapytam kolege moze ma gdzies zapisane bo fona juz niestety sprzedal.

2.Jest to niemozliwe i chyba zadnem serwis nie ma tu nic do gadania. Niby czytalem na forum o tym 903 to sie niektorym udalo to zrobic ale jak to nie wiem, bujda?.

3.Kiedys bawilem sie kolega 903 i nie mial softa vody ale juz taki telefon kupil. Jakis japonski softz ang langiem.


@UndeadKill

1.Bateria dosyc dlugo trzyma jak na taki wyswietlacz, nie ma z nia problemow.

2.Jezeli chodzi o mechanizm rowniez nie ma sie czego bac , mialem 902 rok i nie bylo zadnych ale to zadnych problemow z przekreceniem , zadnych luzow i tym podobnych . Pewnie w 903 jest tak samo.

Ostatnio edytowane przez HeRz : 09-10-06 o 19:32.
HeRz is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-10-06, 20:40   #12
porkas
Junior
 
Zarejestrowany: 25.04.06
Posty: 7
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

HeRz thx za odp i czekam na odp na którym sofcie mp3 na dzwonkach śmigają
no to jeszcze kilka pytań:
Czym różni się 903sh od sx8333,ten sam fon a jednak inny..wie ktoś coś na ten temat? Czytałem troche na ang forach ale nie jestem tak lotny w ang żeby to skumać dokładnie.
Wyczytałem też gdzieś(nie pamiętam niestety już gdzie) że ponoć ustawienia wap+mms są podobne do ustawień nowszych SE ( też nie pamiętam jakich). Ktoś coś wie na ten temat,może ktoś to sprawdzał już?
porkas is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-10-06, 20:44   #13
a_r_e_n_a
Jeste Dinozaure
 
a_r_e_n_a's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.05.05
Model: Maize MX4 PRO
Posty: 1,485
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

Idea , era , heyah dzialaja bez problemu ( jak zapewnia @dibi i @miniV500 ) , natomiast z plusem zero postepow , jak nie dzialal , tak nie dziala dalej . po rozmowie z jednym z userow posiadajacych 550sh , powiedizal on , ze na sofcie Europejskim vodafone wystarczy dzownek zgrac na pamiec telefonu i bedzie dzialac , musze to wyprobowac


z tego co sie orintuje to 903 , 550sh i 703 to podobna platforma , wiec sadze , ze bedzie podobnie ;]
__________________
Sprzedam NOWA, ORYGINALNA OBUDOWE DO MPX300 / MPX
a_r_e_n_a is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 10-10-06, 08:26   #14
porkas
Junior
 
Zarejestrowany: 25.04.06
Posty: 7
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

to czy ktoś komu udało się ustawić mms+wap w Erze mógłby napisać jak to zrobić lub gdzie znalazł takie informacje? Byłbym wdzięczny
porkas is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 10-10-06, 21:23   #15
a_r_e_n_a
Jeste Dinozaure
 
a_r_e_n_a's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.05.05
Model: Maize MX4 PRO
Posty: 1,485
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

mozesz napisac maila do BOK-u powinni odpisac ( jak zapewnia @dibi , on sam tak zrobil i nawet zamiescil nam opis ) . ja juz napisalem do plusa , jednak nie spodziewam sie zadnej normalnej odpowiedzi , oprocz wykrecania i zmyslania roznych glupot . chociaz dzis dostalem e-mail ze potrzebuja troche czasu i odpisza jak najszybciej to mozliwe . Moze serio szukaja tych ustawien


Cytat:
Do korzystania z usługi MMS/WAP potrzebna jest aktywacja GPRS na karcie SIM - jest ona bezpłatna, oprócz tego muszą być wprowadzone odpowiednie ustawienia w aparacie. Niestety nie posiadamy szczegółowej konfiguracji WAP dla tego modelu aparatu, możemy jedynie podać podstwowe parametry dla tej usługi w sieci Plus GSM: APN wap.plusgsm.pl Nazwa użytk. pozostawiamy puste Hasło pozostawiamy puste Serwer MMS http://wap.plusgsm.pl:8002 Adres IP 212.002.096.016 Port IP 9201. W związku z faktem, iż na wielu telefonach dostępnych obecnie na rynku obecna jest blokada, tzw. WAPLOCK (blokada na usługi oparte o GPRS u innego operatora niż macierzysty) nie gwarantujemy Panu poprawnego działania usługi w urządzeniach zakupionych poza siecią Plus. Fakt niemożliwości skonfigurowania aparatu zakupionego poza siecią do działania z usługami WAP/MMS nie stanowi podstawy do rozwiązania umowy, ponieważ aktywacja jest dokonywana na zestawie karta SIM + aparat działający poprawnie w sieci Plus.
__________________
Sprzedam NOWA, ORYGINALNA OBUDOWE DO MPX300 / MPX

Ostatnio edytowane przez a_r_e_n_a : 10-10-06 o 21:50.
a_r_e_n_a is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-10-06, 17:47   #16
porkas
Junior
 
Zarejestrowany: 25.04.06
Posty: 7
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

no tak, cos mi sie zdaje ze jednak w erze nie da sie ustawic mms.. napisalem im dzisiaj meila i odpisali ze nie maja takiego tela w ofercie,wiec nie posiadaja dokladnych ustawien... przyslali mi tylko podstawowe parametry, dokladnie tak jak tobie Arena, nie mam jeszcze sharpa wiec nie moge spr czy by to zadzialalo. jesli ktos chcialby to przetestowac to moge podeslac parametry ktore mi podali
porkas is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-10-06, 17:52   #17
a_r_e_n_a
Jeste Dinozaure
 
a_r_e_n_a's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.05.05
Model: Maize MX4 PRO
Posty: 1,485
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

W przypadku ery wydaje mi sie ze wystarczy , podstawic ustawienia od ery za heyah ...
__________________
Sprzedam NOWA, ORYGINALNA OBUDOWE DO MPX300 / MPX
a_r_e_n_a is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-10-06, 18:07   #18
Skaktus
Banned
 
Skaktus's Avatar

 
Zarejestrowany: 08.03.05
Posty: 8,505
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

w sumie z tymi ustawieniami z erą i heyah to toroche podobnie jak w niektórych LG było,trzeba kąbinować i w koncu zadziałało,jednak na niegórych nowych wersjacho softa nie działało zawsze jak trzeba
__________________
Skaktus is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 12-10-06, 15:26   #19
a_r_e_n_a
Jeste Dinozaure
 
a_r_e_n_a's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.05.05
Model: Maize MX4 PRO
Posty: 1,485
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

panowie i panie pragne oglosic , ze wlasnie wyslalem moja pierwsza mp3 ( pelna ) przez bluetooth do sharpa 703sh . i zgadnijcie jaka nowa opcja mi sie pojawila :
" set as ringtone " .... alez jestem szczesliwy . teraz ten fon nie masz juz zadnych wad

@dibi miales racje !!!
__________________
Sprzedam NOWA, ORYGINALNA OBUDOWE DO MPX300 / MPX
a_r_e_n_a is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 12-10-06, 18:40   #20
gera
Banned
 
gera's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.07.06
Model: 6230
Posty: 45
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

tzn. jesli komus wyslemy mp3 to dopierowtedy mozemy ja ustawic na dzwonek ?
gera is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 12-10-06, 20:27   #21
a_r_e_n_a
Jeste Dinozaure
 
a_r_e_n_a's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.05.05
Model: Maize MX4 PRO
Posty: 1,485
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

nie , mozesz wyslac sobie z komputera swoja ulubiona mp3 przez bluetooth , irde lub kabel . wydaje mi sie , ze mozesz tez wgrac na karte a pozniej skopiowac na pamiec telefonu . wazne zeby bylo w pamieci fona w sounds and ringtones
__________________
Sprzedam NOWA, ORYGINALNA OBUDOWE DO MPX300 / MPX
a_r_e_n_a is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 13-10-06, 13:32   #22
Skaktus
Banned
 
Skaktus's Avatar

 
Zarejestrowany: 08.03.05
Posty: 8,505
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

chyba wracam do sharpa
__________________
Skaktus is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 13-10-06, 16:58   #23
DiBi
User Gold
 
DiBi's Avatar
 
Zarejestrowany: 11.02.05
Model: Desire Z
Posty: 727
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

hehe, wydaje mi się że w innych Sharpach jest podobnie z tymi dzownkami. Tak kiedyś czytałem na jakimś forum jak szukałem coś o moim Sharpie, trzeba mieć soft europejski i wszystko gra Czyli na pewno od 550SH w góre wszystkie mają dzwonki mp3, a czy starsze też to trzeba by przetestować Niestety mankamentem tego jest to że np. 550sh ma ledwie 5MB pamięci telefonu więc nie zaszalejemy z tymi dzwonkami

A co do ustawień MMS i WAP to w heyah nie ma najmniejszego problemu. Miałem kilka zagranicznych telefonów takich jak motka e770v (wtedy kiedy była rzadkością) i Heyah zawsze chodźby miałą stanąć na głowie to mi przysyłała te informacje Testowałem ustawienie które podałem w innym temacie wspólnie z innymi użytkownikami i działają na 550SH, 770SH oraz 903, a więc wydaje mi się że ogólnie w tych nowszych.
@porkas napisz do ery, że kiedyś już dostałeś od nich szczegółowe ustawienia do telefonu niedostępnego w Polsce i że bardzo miła pani z chęcią wysłała Ci po kilku dniach szczegółową konfigurację krok po kroku. Teraz masz podobny problem i liczysz na pozytywną odpowiedź.
U mnie takie coś zadziałało pierwszym razem, ale ogólnie wystarczy że im napisze że mam rzadki telefon i że nie mogę go skonfigurować to po kilku dniach mam konfiguracje wygląda to mniej więcej tak:

Cytat:
Heyah

Dziękuję za korespondencję.

W odpowiedzi na list uprzejmie informuję, że wskazany w liście model aparatu nie był testowany w naszej sieci.

Jednakże pragnę wyjaśnić, iż prowadzone są prace mające na celu ustalenie konfiguracji dostosowanej do telefonu Sharp 550sh.

Dlatego też szczegółowy schemat konfiguracji wyślę Panu w możliwie najkrótszym czasie.

Proszę o cierpliwość.

Pozostaję do dyspozycji.
DiBi is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-10-06, 16:20   #24
porkas
Junior
 
Zarejestrowany: 25.04.06
Posty: 7
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

heh pisałem do Ery najuprzejmiej jak potrafiłem, pisałem to co @Dibi radził, ale i tak tłumaczyli się,że nie posiadają takiego tela w ofercie, więc mi nie pomogą. Za to przeszedłem się po komisach i serwisach gsm u mnie w mieście(Łódź) i znalazłem kolesia, który pracuje w jednym komisie sam ma sharpa 903 w Erze i udało mu sie ustawić mms+wap. Pokazał mi w swoim telu,wszystko śmiga, za taka usługe życzy sobie 50 zeta i jak już będe miał upragnionego sharpika to chyba poświęce tą kaske.Myśle ze warto wydać te pięć dyszek tym bardziej,że koleś powiedział,że samo wklepywanie wszystkiego do tela zajmuje mu ok godziny. Później będę już mógł sprawdzić co i jak jest ustawione i podrzucić na forum. Niestety na razie nie mogę nigdzie znaleźć 903 w odpowiednim stanie i odpowiedniej cenie



a teraz troche offtop, mam nadzieje ze mi wybaczycie :P
jak sadzicie czy oplaca mi sie kupic miesiecznego 903, z 2 bateria,ladowarka biurkowa, karta 512 i ladowarka sam za 1350? mowiac szczerze jestem juz troche zdesperowany,sprzedalem swoje tele i jak mam juz kaske na sharpika to 903 zniknely z allegro :/

Ostatnio edytowane przez porkas : 16-10-06 o 22:29.
porkas is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 17-10-06, 14:51   #25
DiBi
User Gold
 
DiBi's Avatar
 
Zarejestrowany: 11.02.05
Model: Desire Z
Posty: 727
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

50zł za konfigurację?? chyba żartujesz... zdzierstwo do potęgi n-tej... Radziłbym podmienić poprostu dane z tej konfiguracji którą Wam podałem w innym temacie powinno zadziałać.

a co do tego za 1350zł.. hmm.. po tyle można było spokojnie kupić nówkę jak wchodziły, ale teraz się jakoś zmyły.. Po za tym jak ja widze że jest druga bateria to automatycznie mam podejrzenia że stara się spieprzyła, a nie powinna... radziłbym poszukać innej oferty
DiBi is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 17-10-06, 16:36   #26
porkas
Junior
 
Zarejestrowany: 25.04.06
Posty: 7
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

@Dibi nie wiem czy masz racje, mnie sie raczej wydaje,ze to zestaw akcesoriow z ebaya widzialem wlasnie takie:ladowarka biurkowa+bateria+ladowarka samochodowa. Koles powiedzial ze tel kupil nowy na ebayu wlasnie dla siebie,ale jednak sprzedaje... nie wiem co o tym myslec,tel wyglada na nowke, a jakos na allegro ostatnio wszystkie 903 zniknely...
Co do ustawien mms to zanim komus oddam tela to oczywiscie najpierw sam pokombinuje z tymi twoimi @Dibi ustawieniami z Heyah
porkas is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 17-02-07, 22:11   #27
lukikolcza
Junior
 
Zarejestrowany: 17.02.07
Posty: 3
Odp: [903] Menu tylko z vodafone ...?? I pare innych pytań

ja mam pytanie gdzie mozna by wa waie zdjac simlocka vodafone i za ile? pozatym to ile kosztuje od niego bateria? dzieki za odpowiedz to wazne bo musze szybko sie decydowac
lukikolcza is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
A92x pare pytan o gps Lebowski Archiwum 13 14-01-06 18:13
MPx220 [MPx220] MMSy i pare innych rzeczy grzesj Archiwum 20 09-08-05 06:04
V600 [V 600] pare pytań. Pluszak Archiwum 2 23-12-04 17:29
T720 Witam+pare pytan+pare porad Lord Thomas Archiwum 13 03-12-03 10:04



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET