Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Obsługa techniczna forum > Kwiatki Użytkowników

Kwiatki Użytkowników Ciekawe i zabawne teksty.. z pamiętnika moderatora :)

Zamknięty Temat
 
Narzędzia wątku
Old 31-07-06, 16:39   #1
ProJack
Student Killer
 
ProJack's Avatar
 
Zarejestrowany: 01.05.04
Model: Honor View 10
Posty: 2,426
Termometr w JAVIE

Autor:
DJmik

Data:
20-02-06, 23:44

Tresc:
Czy jest moze na motorole E398 termometr w javie??
__________________
ProJack is offline  
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 31-07-06, 19:33   #2
goofy3
Urban Cowboy
 
goofy3's Avatar
 
Zarejestrowany: 22.01.05
Model: HTC Topaz/Diamond2
Posty: 1,651
Odp: Termometr w JAVIE

Wiesz, byla taka aplikacja ktora odczytywala temperature baterii w mpx200, wiec po dobrym skonfigurowaniu mozna by jej uzytwac jako termometra z duzym marginesem bledu, wiec mozliwe ze jest taki soft na E398
goofy3 is offline  
Old 31-07-06, 19:35   #3
maciek1
Szalony MotoManiak
 
maciek1's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.02.05
Model: Samsung Galaxy Note
Posty: 1,681
Send a message via Skype™ to maciek1
Odp: Termometr w JAVIE

ale termometr w mpx200 jest naprawde, a na e398 niema...
__________________


maciek1 is offline  
Old 31-07-06, 20:13   #4
Qba v980
EndurO's POWER !!
 
Qba v980's Avatar
 
Zarejestrowany: 30.12.05
Model: k800i blek ;)
Posty: 574
Send a message via AIM to Qba v980 Send a message via Skype™ to Qba v980
Odp: Termometr w JAVIE

No to macie robote,specjalnie dla Dj mik'a na urodzinki moglibyscie cos wykolowac
__________________
я л|бить каморка
Qba v980 is offline  
Old 31-07-06, 20:26   #5
MiK
Banned
 
MiK's Avatar
 
Zarejestrowany: 23.01.06
Model: T4 Multivan / SE FaN
Posty: 941
Odp: Termometr w JAVIE

urodzinki juz niedlugo.... wiec mozecie mi zrobic cos na V635/E770v/V360/seK700i bo cos z tego chce kupic na razie mam 3310 na ktorej termometr jest...
MiK is offline  
Old 31-07-06, 20:53   #6
Pecel
Unlocker
 
Pecel's Avatar


 
Zarejestrowany: 01.07.04
Model: MOTOROLA ME4052-1
Posty: 2,444
Send a message via AIM to Pecel
Odp: Termometr w JAVIE

buahahahahaha hit wszechczasow
Pecel is offline  
Old 31-07-06, 21:03   #7
maciej3
MotoManiak
 
maciej3's Avatar
 
Zarejestrowany: 19.12.05
Model: N6220C/N6610
Posty: 563
Odp: Termometr w JAVIE

DjMik musisz wybrać jeden telefon, bo nie da rady zrobic termometru kompatybilnego z wszystkimi 4 modelami
__________________
maciej3 is offline  
Old 31-07-06, 21:07   #8
MiK
Banned
 
MiK's Avatar
 
Zarejestrowany: 23.01.06
Model: T4 Multivan / SE FaN
Posty: 941
Odp: Termometr w JAVIE

to jak kupie telefon to napisze ....

Cytat:
Napisał Pecel
buahahahahaha hit wszechczasow
No widzisz jaki hit wymyslilem teraz musialem kupic 3310 bo w E398 nie ma tego
MiK is offline  
Old 31-07-06, 22:13   #9
esteper
MotoManiak
 
esteper's Avatar
 
Zarejestrowany: 16.02.06
Model: iPhone 8GB
Posty: 642
Odp: Termometr w JAVIE

W zmienionym sofcie w 3310 był termometr wiem bo miałem w swojej
__________________
iPhone 8GB | Do zagłady świata doprowadzi Microsoft, McDonald's i kolesie w BiEmDablju (sic!)
esteper is offline  
Old 31-07-06, 22:51   #10
MiK
Banned
 
MiK's Avatar
 
Zarejestrowany: 23.01.06
Model: T4 Multivan / SE FaN
Posty: 941
Odp: Termometr w JAVIE

Cytat:
Napisał esteper
W zmienionym sofcie w 3310 był termometr wiem bo miałem w swojej
No wiem...caly czas o tym mowie, i w dodatku dobrze dziala (w miare)
MiK is offline  
Old 10-08-06, 13:49   #11
belek
Szalony MotoManiak
 
belek's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.03.04
Model: HTC HD2, iPhone 4
Posty: 801
Send a message via ICQ to belek Send a message via AIM to belek Send a message via MSN to belek Send a message via Yahoo to belek Send a message via Skype™ to belek
Odp: Termometr w JAVIE

niezle haslo - ale chodzilo o termometr do mierzenia temperatury powietrza, przy gruncie czy temperatury ciala? cisnieniomierz i miernik opadow tez by sie przydaly... oczywiscie w javie hehe
__________________
http://my.opera.com/belek
belek is offline  
Old 10-08-06, 14:22   #12
BizU
Patrzem i rozmyślam
 
BizU's Avatar
 
Zarejestrowany: 27.03.05
Model: Nokia [email protected]; SPV e650
Posty: 436
Send a message via AIM to BizU Send a message via Yahoo to BizU
Odp: Termometr w JAVIE

Cytat:
Napisał DJmik
No wiem...caly czas o tym mowie, i w dodatku dobrze dziala (w miare)
czy ja wiem czo on tak dobre działa... on pokazywał Temperature opierając sie na danych z czujnika które przechodziły przez netmonitor, więc zakres błędu wynośił ponad 10 stopni Celsjusza.



Nie ma ta jak pozadny termometr w javie :P To wryło sie w nasze serca :P
__________________
##################################################################
//Life is as a picture\\
BizU is offline  
Old 12-08-06, 01:19   #13
FraNtiC
Szalony MotoManiak
 
FraNtiC's Avatar
 
Zarejestrowany: 25.09.04
Model: URSUS C-360-3P
Posty: 1,506
Send a message via ICQ to FraNtiC
Odp: Termometr w JAVIE

Cytat:
Napisał BizU
To wryło sie w nasze serca :P
W moje tak mocno że aż temperaura spadła do 32`C

Ale za to ciśnienie wzrosło
FraNtiC is offline  
Old 14-08-06, 11:22   #14
MiK
Banned
 
MiK's Avatar
 
Zarejestrowany: 23.01.06
Model: T4 Multivan / SE FaN
Posty: 941
Odp: Termometr w JAVIE

To zrobi mi ktos ten termometr na Motke V635??
MiK is offline  
Old 16-08-06, 07:27   #15
bart.
Moto Pisacz
 
bart.'s Avatar
 
Zarejestrowany: 21.03.06
Model: ...C650=>L6=>SX1=>/\/E61
Posty: 52
Odp: Termometr w JAVIE

DJMIK poszukaj na rosyjskich forach o motoroli być może znajdziesz nawet licznik
Geigera :-).
__________________



>>>>>>>>>>>>>>>>>>SX1<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
bart. is offline  
Old 16-08-06, 11:53   #16
E365Man
Banned
 
Zarejestrowany: 21.09.05
Posty: 809
Odp: Termometr w JAVIE

także w siemens-ie mc6 jest jak i biometr :]
E365Man is offline  
Old 16-08-06, 16:42   #17
lu evil
Junior
 
lu evil's Avatar
 
Zarejestrowany: 13.07.06
Model: l6
Posty: 14
Odp: Termometr w JAVIE

ja mam czytnik zuzycia skarpet w mojej l6. jak za bardzo smierdza to phone zaczyna wibrowac i cwierkac -.- programik ofc w javie :S
lu evil is offline  
Old 17-08-06, 08:59   #18
Bardock
Szalony MotoManiak
 
Bardock's Avatar
 
Zarejestrowany: 02.02.05
Model: SGS 3
Posty: 1,500
Odp: Termometr w JAVIE

Cytat:
Napisał lu evil
ja mam czytnik zuzycia skarpet w mojej l6. jak za bardzo smierdza to phone zaczyna wibrowac i cwierkac -.- programik ofc w javie :S
Przecież L6 nie ma dostępu do skarpet z poziomu javy !! Tak jak E398 do BT :/


bez kitu ale leci OT
__________________

Bardock is offline  
Old 17-08-06, 09:10   #19
MaTraX
Pull the string!
 
MaTraX's Avatar
 
Zarejestrowany: 01.01.00
Model: T720i & V600 & A925
Posty: 3,906
Send a message via ICQ to MaTraX
Odp: Termometr w JAVIE

dokładnie OT - temat zamykamy..
__________________

MaTraX.NET
Motto: Jedna żyletka...jedna żyła...jedno życie...jedna chwila...
MaTraX is offline  
Zamknięty Temat


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
MPx200 [Mpx200]Termometr w Mpx'e ??? WOOFER Archiwum 5 27-10-05 14:40
C975 aplikacje w javie atb4ever Archiwum 24 24-04-05 21:11
MPx200 [MPx200] TERMOMETR... drfunk Archiwum 20 26-02-05 19:09



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET