Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Telefony > Motorola > Seria T72x(i)

Seria T72x(i) Dyskusje na temat modeli serii Txxx(i) oraz:

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 13-01-05, 12:50   #1
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Udalo mi sie sflashowac motke t720i na t722i bez problemow oto moj opis:
najpierwy linki do plikow ktore wgralem

1. http://home.comcast.net/~dezjc/Temp/...T722i_Pack.zip
jest tam kilka plikow ale ja uzylem tylko trzech ale to w dalszej czesci

ewentualnie http://matrax.net/forum/t35565-linki-do-plikw.html

teraz flashowanie

dotyczy tych co maja t720 ci co maja t720i i t722i niech przejdz do pkt 5

1 mss - wgralem T720I_EEPROM.seem z tego pierwsze linku czyli t720g_t722i_Pack

2 mss - i odrazu potem wgrywamy T720PM-repair.vf2 z tedo samego katalogu

3 wyciagamy na troche baterie potem wkladamy ja i :
ja podlanczalem ladowarke czekalem chwile az zaskoczy i trzymalem guzik wlaczajacy az do momentu zapalenia sie klawiatury i wyskoczenia na malym wyswietlaczu godziny ale do gory nogami potem podpinalem kabel i dalej jazda
jesli tak wam sie nie stanie to moze trzeba bedzie spiac piny 13 i 14 na kablu chociaz ja ich nie spinalem tylko je zakleilem izolacja i niewiem czy mialo to jakies znaczenie bo dzialalo mi bez zarzutu

4 jak juz nam sie wyswietlila ta godzina na malym wyaswietlaczu do gory nogami to podlanczamy tel pod kabel i uruchamiamy pst. jak sie uruchomi to go minimalizujemy i

5 wlaczamy radiocomma powinna swiecic sie zielona lampka
W main MA ustawiamy go na 3G albo gsm
w common feautures dajemy flash window potem browse i szukamy pliku z flashem z tego drugiego zrzuconego linku czyli
-T720PM_G_05.41.65R_flash wciskamy flash i czekamy az wyskoczy na nam flash passed czy cos w tym stylu i na zielono co oznacza powodzenie i potem powtarzamy pkt 3

6 powtorka pkt 5 tylko ze z dajemy T720PM_G_05.41.65R_lang000E_flash i potem znowu pkt 3

7 potem common features dajemy flexing i podajemy sciezke z flexem z drugiego linku czyli SE4217AXXW11E6(Retail) i zaznaczamy ignore all failuers i flexujemy czekamy az wykona

8 tu juz powinno pojsc bez pkt 3 choc nie jestem pewny powtorka pkt 7 ale flexem z pierwszego linku czyli P7_philips i flexujemy

9 i to juz koniec jesli doszliscie do tego momentu bez wiekszych problemow to telefon po restarcie jest gotowy do przacy z nowym wygladem i szybsza java.
nie ktore pliki moga sie zrzucac bardzo wolniutko ale warto poczekac





---------------------------------------------------------------------------------
jesli masz xp bez service packow to poczytaj o tym na forum bo tu moze byc problem jesli nie to sproboj tego:

musisz jeszcze zaistalowac pst. po jego zaistalowaniu podlacz telefon i wlacz go. wtedy powinien ci wyskoczyc monit o istalacje sterownikow. wtedy dajesz na sam wybiore i podajesz katalog w ktorym jest zainstalowane pst czyli domyslnie c:\program files\motorola\pst . jesli nie wyskoczy z takim komunikatem to uzyj jakiejs funkcji z pst np. daj na new potem feature file potem na gsm i create i daj zeby zczytal cos z telefonu wtedy napewno wyskoczy monit o instalacje sterownikow. kiedy juz je zaistalujesz zostaw wlaczone pst i odpal radiocomma wtedy powinno juz pujsc

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:44.
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 06-03-05, 12:04   #2
marcinos
Junior
 
marcinos's Avatar
 
Zarejestrowany: 06.03.05
Posty: 2
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Witam wszystkich. Mam problem. Posiadam T720 i chcę zrobić upgrade do t722i. MSSem 323 wgrywam eeprom t720i_eeprom.seem, potem zgodnie z instrukcją trzeba wrzucić t720p,-repair.vf2, ale tu jest problem, bo MSS wyświetla komunikat "error while sendind bootloader address". Wiem, że ten problem był już opisywany, ale jeśli dobrze pamiętam to ktoś dał odpowiedź: "uszkodzone ......", czy coś w tym rodzaju. Jednak to chyba raczej mało prawdopodobne, żeby coś było uszkodzone. Mój telefon nigdy nie był flashowany. Jak narazie nie udało mi się uruchomić żadnej innej wersji MSS, bo wyskakuje w nich komunikat "HASP not found". Postępowałem zgodnie z instrukcją instalacji, ale po odpaleniu "startnt.bat" mam błąd: "nazwa usługi jest nieprawidłowa. upewnij się czy podano ważną nazwę serwera......". Mam WIN98. Czy ewentualnie można ten plik wgrać innym programem?
marcinos is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-03-05, 12:32   #3
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

sproboj teraz odrazu wgrac flashe z koncowka 65.czyli juz te docelowe. ja tak zrobilem i wszystko bylo ok.do wgrywania uzyj radiocomma
__________________
Pozdrawiam DJ Remo

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:45.
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-03-05, 12:40   #4
Pecel
Unlocker
 
Pecel's Avatar


 
Zarejestrowany: 01.07.04
Model: MOTOROLA ME4052-1
Posty: 2,444
Send a message via AIM to Pecel
Odp: Dla przyszlych flas***acych

poprostu od razu wprowadz go w boota zwierajac piny tak jak to opisano w faq i trzymaj sie scisle opisow Pierzaka i moich
__________________
Simlock/PL menu/Naprawa wszystkie telefony !

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:43.
Pecel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-03-05, 12:59   #5
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

albo i tak wlasnie jak pisze Pecel.poproboj roznych wariantow bo flashowanie to nie taka prosta sprawa.bywaja czasem rozne problemy i czasem trzeba roznych sposobow probowac
__________________
Pozdrawiam DJ Remo

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:45.
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-03-05, 13:00   #6
Pecel
Unlocker
 
Pecel's Avatar


 
Zarejestrowany: 01.07.04
Model: MOTOROLA ME4052-1
Posty: 2,444
Send a message via AIM to Pecel
Odp: Dla przyszlych flas***acych

moim skromnym zdaniem kolega ma problem z przejscia z normal >>> flash mode wiec zwarte piny rulezzzzzz
__________________
Simlock/PL menu/Naprawa wszystkie telefony !
Pecel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-03-05, 13:06   #7
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

z tymi pinami to roznie bywa.jak do tej pory ani razu ich nie spinalem i wszystko mi szlo ale fakt nie ktorzy musza to robic.tak wiec kolego sluchaj doswiadczenia Pecela i proboj tak jak pisze. jesli dalej nic proboj moj sposob jesli dalej nic to pisz i cos razem bedziemy radzic.
__________________
Pozdrawiam DJ Remo

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:45.
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-03-05, 13:08   #8
marcinos
Junior
 
marcinos's Avatar
 
Zarejestrowany: 06.03.05
Posty: 2
no więc spróbuję zewrzeć piny, dam znać jak coś zdziałam

Z całym szacunkiem dla Pierzaka, zauważyłem nieścisłość w instrukcji zwarcia pinów (chyba, że mój kabel jest jakiś inny). Bo jeśli przyrównałem ten schemat do mojego kabelka, bo wychodzi na to, że muszę złączyć piny, które nie sąsiadują ze sobą (a powinny być 13 i 14). Piny są ustawione w dwóch rzędach (na przemian: jeden na dole, kolejny na górze), więc gwiazdki na schemacie jak by nie liczyć nie będą pinami 13 i 14. Ale nie wnikając w to złączyłem odpowiednie piny w moim kablu (po swojemu): (1)(2)(3)||(4)(5)(6)(7)(8)(9)(10)(11)(12)(13)(14)( 15)(16)(17) i licząc w ten sposób połączyłem je? Czy dobrze? Jednak nic to nie dało. Dalej nie mogę wgrać t720pm-repair.vf2. Postanowiłem posłuchać rady djremo i pominąłem ten krok, chciałem wgrać od razu t720_g_pm_05.41...... ale się nie da :/ Odpalam PST, ładuję plik, telefon jest połączony (w kategorii "device" go widać), ale przyciski "flash" oraz "verify" są nieaktywne, a w okienku phone information nic się nie pokazuje.

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:46.
marcinos is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-03-05, 14:57   #9
Pecel
Unlocker
 
Pecel's Avatar


 
Zarejestrowany: 01.07.04
Model: MOTOROLA ME4052-1
Posty: 2,444
Send a message via AIM to Pecel
Odp: Dla przyszlych flas***acych

bo trzeba kliknac na to device
__________________
Simlock/PL menu/Naprawa wszystkie telefony !
Pecel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-03-05, 15:48   #10
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

jako ze ma wina98 to rc mu nie ruszy. wiec bedzie probowal pst. jesli nie to bedzie instalowal xp i wtedy zobaczymy co z tego wyniknie. wtedy juz tylu propblemow nie powinno byc.
__________________
Pozdrawiam DJ Remo

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:47.
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-03-05, 13:21   #11
xardas00
Junior
 
Zarejestrowany: 01.01.05
Posty: 21
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Probuje zflashowac motke t720i na t722i ale gdy wchodze do rc otwieram okno biore plik do flashowania rozpozynam pokazuje mi ze usb jest podlaczony po jakims czasie kilka sekund nagle sie rozlacza na 2 sekundy albo mniej i znowu jest polaczony i a w rc wyskakuje mi blad... zainstalowalem od nowa sterowniki do moto pst wykrywa mi wszystko moge wgrywac itp. ale tutaj mi wyskauja bledy. Wie moze ktos jak zrobic zeby nie rozlaczal sie mi komp z motka? Albo moze jest jakis inny sposob flashowania t720i na t722i nie przez Radiocomm`a?

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:48.
xardas00 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-03-05, 13:46   #12
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

czasem bywa ze kabel nie styka wiec sproboj ustawic telefon jakos inaczej.jesli dalej nic sproboj zewrzec piny na kablu
__________________
Pozdrawiam DJ Remo

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:48.
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-04-05, 17:38   #13
SZYLO
Junior
 
Zarejestrowany: 07.04.05
Model: Motka E365 :)
Posty: 27
Send a message via AIM to SZYLO
Unhappy Odp: Dla przyszlych flas***acych

Dzięki djremo, zrobiłem tak jak pisales wyzej udalo mi sie zrobic w motce date i godzine do gory nogami, tylko ze teraz na glownym wyswietlaczu nic nie ma a do tego teraz system nawet nie wykrywa mi telefonu pisze ze nie rozpoznano urzadzenia USB i lipa probowalem od nowa wgrac wszystko tylko ze zaden z programow nie wykrywa mi telefonu i co ja mam teraz zrobic pomocy
SZYLO is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 08-04-05, 13:57   #14
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

to teraz zewrzyj piny na kablu. wez zlotko po czekoladzie np i wloz je miedzy piny 13 i 14 i wtedy powinien wykryc i wgraj reszte
__________________
Pozdrawiam DJ Remo

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:49.
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-04-05, 10:02   #15
losi
Junior
 
Zarejestrowany: 07.02.05
Model: T720i
Posty: 4
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Witam, zrobilem flesha wedlug tego opisu, jednak gdy klikam na gry i aplikacje wylancza sie ekran traci sieć i wlancza sie po chwili ponownie, jednak do gier nie wchodzi a przechodzi do stanu poczatkowego. Co mam zrobić z tym fantem?

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:49.
losi is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-04-05, 10:28   #16
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

1.a wgrywales jakies aplikacje java w ogole. bo po flashu nic tam nie ma wgranego
2. kwestia juz byla poruszana. na nie ktorych fonach java w sofcie 65r nie chce dzialac. proponuje jeszcze raz flash na 54r albo 59r
__________________
Pozdrawiam DJ Remo

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:49.
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 10-05-05, 14:49   #17
BamBam
Junior
 
Zarejestrowany: 10.05.05
Posty: 10
Odp: Dla przyszlych flas***acych

poszukuje w miare ostaniego flasha i flexa do t720 z javka (full). oczywiscie polska wersja jezykowa mile widziana . moj aktualny flex to SE4200AXXW406C, a flash T720_G_05.08.41R. potrzebuje, bo chce usunac smoka, a poza tym to aktualne oprogramowanie generuje bledy (rzadko, ale...). pozadany flex fabryczny (bez brandingu). raczej nie jestem zainteresowany upgradem do t720i, t722i. wystarczy mi do t720.
z tego co zorientowalem sie to ten T720_G_05.08.81R lub ten T720_G_05.08.90R jest osttani, ale nigdzie nie moge ich dorwac, bo linki sa juz martwe.

Ostatnio edytowane przez BamBam : 10-05-05 o 15:50.
BamBam is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-05-05, 07:01   #18
Squel
Moto Pisacz
 
Squel's Avatar
 
Zarejestrowany: 16.02.05
Model: N6630, A1000, V550
Posty: 80
Send a message via ICQ to Squel Send a message via AIM to Squel Send a message via MSN to Squel
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Dj remo mam do ciebie małe pytanko. Ostatnio z fleszowałem telefon kumpla według twojego opisu. Telefon to t722i wgrałem do niego flash 65 i reszte żeczy jakie opisałeś. Wszystko przebiegło dobrze bez żadnych problemów. Telefon odpalił się chodzi ekstra poza jednym problemem niepali się wogule zewnętrzny wyswietlacz. Z początku myślałem że może ja coś zle zrobiłem więc powturzyłem całą operację i dalej jest tosamo. W radiocomie robie test wyswietlacza zewętrznego i zapala się ale przy normalnym użytkowaniu za chiny niekce się zapalić. Co może być przyczyną tego ?
__________________
A1000 cały czas w serwisie :(


Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:40.
Squel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-05-05, 09:21   #19
Janson
Bywalec
 
Janson's Avatar
 
Zarejestrowany: 06.02.04
Model: L7
Posty: 348
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Cytat:
Napisał Squel
Dj remo mam do ciebie małe pytanko. Ostatnio z fleszowałem telefon kupla według twojego opisu. Telefon to t722i wgrałem do niego flsh 65 i reszte żeczy jakie opisałeś. Wszystko przebiegło dobrze bez żadnych problemów. Telefon odpalił się chodzi ekstra poza jednym problemem niepali się wogule zewnętrzny wyswietlacz...
A wgrałeś flexy wyświetlacza ?? Pewnie nie ...
__________________
Pozdrawiam. MJ
[L7 + Kingston 1GB]
Janson is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-05-05, 09:28   #20
Squel
Moto Pisacz
 
Squel's Avatar
 
Zarejestrowany: 16.02.05
Model: N6630, A1000, V550
Posty: 80
Send a message via ICQ to Squel Send a message via AIM to Squel Send a message via MSN to Squel
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Napisałem że zrobiłem wszystko tak jak napisał w swoim opisie djremo. Wrgałem flexa wyswieytlacza.
__________________
A1000 cały czas w serwisie :(

Squel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-05-05, 17:18   #21
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

to wina ustawien wyswietlacza. musisz pokombinowac z nimi. wgraj samo p7_philips jesli nie bedzie dzialal to p7_philips gen 6. to zalezy od telefonu. dlatego trzeba poprubowac. a zadziala napewno
__________________
Pozdrawiam DJ Remo
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-06-05, 22:03   #22
enigma_pl
Junior
 
Zarejestrowany: 06.06.05
Posty: 3
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Do flashowania użyłem poradnika DJ Remo i niektórych kroków od Pecela. PST nadal nie umiem wgrywać więc skorzystałem z RC -> baaardzo fajny program :]

Język polski mam dzięki zastosowaniu T720PM_G_05.41.54R_lang000E. Zaraz będziemy patrzyli czy wszystko jest...

PS. Na szczęście pinów nie musiałem spinać. Jedyne co mnie zdenerwowało to jak pierwsze flashowanie nie chciało pójść. Potem poszło praktycznie jak po maśle ( 3 flexy wgrane bezpośrednio po sobie, bez żadnych restartów )

pozdro i dzięki bardzo

PS2. Camera i MotoGP wgrane zostało automatycznie z którymś flashem lub flexem ;-)

Ostatnio edytowane przez enigma_pl : 07-06-05 o 22:07.
enigma_pl is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 08-06-05, 22:08   #23
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

zapraszam na www.djremo.hostingowy.pl do dzialu linki gsm.
linki z w poscie zostaly odswiezone. te co dzialaly zostaly te co nie dzialaly zastapilem.
__________________
Pozdrawiam DJ Remo
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 12-06-05, 13:35   #24
SirECK
Junior
 
Zarejestrowany: 12.06.05
Model: v3i+512/A1000+1Gb
Posty: 10
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Właśnie jestem po świerzym fleshowaniu mojej t720i wedlug podanego tu opisu i mam maly klopot,w sluchawce wszystko jest ciszej i dzwonki tez sa bardzo cicho

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:35.
SirECK is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 12-06-05, 13:52   #25
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

hmm. za bardzo nie wiem co ci doradzic bo pierwszy raz spotykam sie z takim przypadkiem. moze inni bardziej doswiadczeni ci pomoga
__________________
Pozdrawiam DJ Remo
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 13-06-05, 12:21   #26
SirECK
Junior
 
Zarejestrowany: 12.06.05
Model: v3i+512/A1000+1Gb
Posty: 10
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Wgrałem teraz flexa 4_SE6625AXXH11F1_Mot ( z cyfrowym wyświelaczem ) I wszystko mi dziala jak nalezy
SirECK is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 01-09-05, 11:12   #27
Squel
Moto Pisacz
 
Squel's Avatar
 
Zarejestrowany: 16.02.05
Model: N6630, A1000, V550
Posty: 80
Send a message via ICQ to Squel Send a message via AIM to Squel Send a message via MSN to Squel
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Djremo mam do ciebie pytanko. Ostatnio mi padła motka t720i i postawiłem ją dzisiaj na nogi ale na sofcie z t720 numerek softu to t720_g_05.07.29r. Próbuje teraz wgrać MSS pliczek t720i_eeprom.seem i dochodzi z regóły do 7% ale zdaża sie też mniej. Komunikat jaki wywala to "Access violation at address 4a470000.
read of address 4a470000". Wiesz może o co w tym chodzi?
__________________
A1000 cały czas w serwisie :(


Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:35.
Squel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 01-09-05, 19:59   #28
djremo
Bywalec
 
djremo's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Toshiba G500
Posty: 234
Send a message via AIM to djremo
Odp: Dla przyszlych flas***acych

nie wiem. nigdy mss nic nie wgrywalem. zawsze robilem to tak jak w opisie i gralo. przykro mie ale pomoc nie moge
__________________
Pozdrawiam DJ Remo
djremo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 15-09-05, 07:47   #29
Squel
Moto Pisacz
 
Squel's Avatar
 
Zarejestrowany: 16.02.05
Model: N6630, A1000, V550
Posty: 80
Send a message via ICQ to Squel Send a message via AIM to Squel Send a message via MSN to Squel
Odp: Dla przyszlych flas***acych

Witam ponownie
Mam taki malusienki problem poszukuje sterowników do ekraniku w motce t720i. Nazwa ekranu to 36k02 C (LPH9029-6), udało mi się je znaleźć na ruskim forum ale niestety chwilowo niedziała rejstracja nowych użytkowników. Czy ktos z was niema konta na Mobile-Files.ru?
Z tego co się doczytałem na innych forach to jest to wyświetlacz który powinnien chodzić na gen 6.1. A u mnie dziwne krzaczki pokazuje
__________________
A1000 cały czas w serwisie :(


Ostatnio edytowane przez Squel : 15-09-05 o 08:07.
Squel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 22-09-05, 17:37   #30
suchy019
Junior
 
suchy019's Avatar
 
Zarejestrowany: 02.05.05
Model: SE P1i
Posty: 5
Send a message via AIM to suchy019
Unhappy Odp: Dla przyszlych flas***acych

Witam
mam problem... mianowicie przy flashowaniu wg. poradnika Pecela zatrzymalem sie an 2 punkcie wgralem flasha MSSem wyjalem baterie na kilka chwil, pozniej wlozylem ja spowrotem i wlaczylem telefon.... ale nic sie nie dzieje! wyswietlacz nie "gasnie" nic sie nie pokazuje... zupelnie nic"( pomocy

Ostatnio edytowane przez Kacza : 04-09-06 o 13:36.
suchy019 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET