Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Telefony > Motorola > Seria Axxx > Archiwum

Archiwum Archiwalne wątki, gdzie rozmowa się zakończyła. Jednak warto tutaj zaglądać

 
 
Narzędzia wątku
Old 23-02-06, 18:55   #1
Dukes
Bywalec
 
Dukes's Avatar
 
Zarejestrowany: 11.04.05
Model: MDA Compact
Posty: 173
Send a message via AIM to Dukes
A1000 w Orange??

Witam!
Przegladajac aukcje znalazlem cos bardzo dziwnego, mianowicie Motorole A1000 z Orange . Nie pamietam czy mozna tu wstawiac linki wiec adresu nie podam. Aukcja znajduje sie w dziale A1000 w domu aukcjyjnym All....
PS. Pierwsza aukcja od gory
Pozdrawiam
Dukes
__________________
A jednak Motorola Rulez !!! :D
Dukes is offline  
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 23-02-06, 21:49   #2
grzesj
Senior
 
grzesj's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.06.04
Model: Sharp 903SH
Posty: 381
Send a message via AIM to grzesj
Odp: A1000 w Orange??

Bzdura! Telefonu nie było nie ma i nie bedzie w Polsce. Ktos mogłby powiedziec ze Orange jest przeciez siecia zagraniczna, ale z tego co wiem to A1000 była tylko w Three...
__________________
:)
grzesj is offline  
Old 23-02-06, 22:21   #3
YinYang
Junior
 
Zarejestrowany: 31.01.06
Model: A1000
Posty: 25
Send a message via AIM to YinYang
Odp: A1000 w Orange??

Jeśli to ta aukcja (http://www.allegro.pl/item88403713_m...am_poznan.html) to jest to ewidentna pomyłka sprzedającego... widać to choćby po tym co jest napisane poniżej - czyli że telefon nie ma SIMLock'a...
Grzesj na rację --> tego telefonu nie ma i prawie na 100% nie będzie w Polsce... a sieć 3 jest jedyną europejską siecią, w której był/jest dostępny ten telefon...

Pozdrawiam.
__________________
Karrrramba :]


YinYang is offline  
Old 23-02-06, 23:08   #4
Dukes
Bywalec
 
Dukes's Avatar
 
Zarejestrowany: 11.04.05
Model: MDA Compact
Posty: 173
Send a message via AIM to Dukes
Odp: A1000 w Orange??

A widzieliscie te pudelko?? Tez takie jakies dziwne...
__________________
A jednak Motorola Rulez !!! :D
Dukes is offline  
Old 24-02-06, 08:20   #5
lordpaulus
Bywalec
 
Zarejestrowany: 21.12.04
Model: N9300
Posty: 174
Send a message via AIM to lordpaulus
Odp: A1000 w Orange??

A1000 była swojego czasu dostępna także w Vodafone UK i Vodafone DE. Na niemieckim ebayu jest sporo Motek pochodzących właśnie z tamtej sieci, co można łatwo zauważyć chociażby po pudełku. To pudełko ze zdjęcia na tej aukcji jest właśnie z Vodafone.
lordpaulus is offline  
Old 24-02-06, 09:35   #6
Skaktus
Banned
 
Skaktus's Avatar

 
Zarejestrowany: 08.03.05
Posty: 8,505
Odp: A1000 w Orange??

3 podpisała z motką wyłączność na a1000 było to niedawno w poście

możliwe że pokazały się jakieś serie w innych sieciach,ale a 1000 w polsce ??? bu hahaha...nigdy...jak u nas k700i to jest rarytas
__________________
Skaktus is offline  
Old 24-02-06, 10:20   #7
lordpaulus
Bywalec
 
Zarejestrowany: 21.12.04
Model: N9300
Posty: 174
Send a message via AIM to lordpaulus
Odp: A1000 w Orange??

Naprawdę czasami lepiej sprawdzić, a dopiero potem się wypowiadać
Dowód masz na przykład tutaj (przyjrzyj się pudełku):

http://cgi.ebay.de/Motorola-A1000-12...QQcmdZViewItem

A tu Vodafone ma zdjęcie produktu z konkurencyjnej sieci (tak dla jaj pewnie):
http://www.vodafone.de/unternehmen/presse/44009.html

A tak w ogóle... skoro Three miałaby wyłączność na A1000, to skąd wziąłby się niemiecki soft z Vodafone, który na ten przykład mam na swojej Motce?

Tu jeszcze jeden artykuł (pewnie ściema, co?):
http://www.mysan.de/article53197.html

Ostatnio edytowane przez lordpaulus : 24-02-06 o 10:27.
lordpaulus is offline  
Old 24-02-06, 11:52   #8
grzesj
Senior
 
grzesj's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.06.04
Model: Sharp 903SH
Posty: 381
Send a message via AIM to grzesj
Odp: A1000 w Orange??

Lord ma racje, ja tez sie za szybko zapędziłem, a zapomniałem ze mialem przeciez u siebie na Motce soft z Vodafone, no przeciez skądś sie musiał wziac, nie? Wlasnie z Vodaone. Ale w Orange w Polsce...? Zapomnij.
__________________
:)
grzesj is offline  
Old 24-02-06, 11:54   #9
lordpaulus
Bywalec
 
Zarejestrowany: 21.12.04
Model: N9300
Posty: 174
Send a message via AIM to lordpaulus
Odp: A1000 w Orange??

Hehehehe a szkoda Pewnie by go 'ulepszyli' Orange Menu
lordpaulus is offline  
Old 27-02-06, 00:08   #10
matizek
Junior
 
Zarejestrowany: 20.04.04
Model: v3 i A760
Posty: 11
Talking Odp: A1000 w Orange??

i tak jak oni potrafią cały pomarańczowy!
__________________
Matizek
matizek is offline  
 


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
E1000 MMS w Orange Demboll Archiwum 8 19-12-05 16:07
Orange orange na POP new Archiwum 4 20-11-05 16:38
A1000 [A1000] Czy dzialaja w A1000 MMSy? kaczanof Archiwum 3 09-03-05 19:51



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET