Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Aktualności & Ciekawostki > Operatorzy > Archiwum

Archiwum Archiwalne wątki, gdzie rozmowa się zakończyła. Jednak warto tutaj zaglądać

 
 
Narzędzia wątku
Old 31-10-08, 15:32   #1
dyziek93
Bywalec
 
dyziek93's Avatar
 
Zarejestrowany: 25.01.06
Model: Samsung Galaxy S4
Posty: 126
Gg w plusie

Witam, chcialbym kupic piakiet GPRS do swojego telegonu ponieważ chciałbym zacząć używać gadu-gadu fona mam w plusie i niemoge znalezc pakietu gprs na abonament do plusa tylko simplus jakby kto by był taki miły i mi wysłał kod i numer na jaki mam wysłać smsa żeby uaktywnic tak do 20MB proszę o pomoc
dyziek93 is offline  
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 31-10-08, 16:24   #2
Roman660
Senior
 
Roman660's Avatar
 
Zarejestrowany: 20.07.08
Model: E71 ;P
Posty: 463
Odp: Gg w plusie

Żeby aktywować taki pakiet musisz zgłosić się do operatora. Jeśli masz abonament, to nie ma możliwości aktywowania ww. pakietu kodem
Roman660 is offline  
Old 31-10-08, 19:56   #3
dyziek93
Bywalec
 
dyziek93's Avatar
 
Zarejestrowany: 25.01.06
Model: Samsung Galaxy S4
Posty: 126
Odp: Gg w plusie

czyli musze zadzwonić do operatora i u niego kupić dodatkowe megabajty GPRS a jak chcesz np dokupić jakiś pakiet smsów to też?
dyziek93 is offline  
Old 31-10-08, 21:10   #4
Roman660
Senior
 
Roman660's Avatar
 
Zarejestrowany: 20.07.08
Model: E71 ;P
Posty: 463
Odp: Gg w plusie

Czy ty nie wiesz, że masz abonament i co z nim jest związane?? Tak wykupujesz pakiet u operatora i jest to wyszczególnione na fakturze, którą dostajesz co miesiąc ;] A poza tym te megabajty to megabajty. GPRS to tylko sposób transferu tych bajtów
Roman660 is offline  
Old 01-11-08, 09:42   #5
a_r_e_n_a
Jeste Dinozaure
 
a_r_e_n_a's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.05.05
Model: Maize MX4 PRO
Posty: 1,485
Odp: Gg w plusie

ja korzystam z tego pakietu na simplusie. Polecam, ale...
Nie mozesz miec ustawionego wapa i korzystac ze tron WAP. Nazwa profilu musi byc INTERNET PLUS i profil laczenia HTTP i www.plusgsm.pl itp. Inaczej bedzie ciagnac z poza pakietu. Mi nabilo ok 30zl
Druga sprawa pakiet obejmuje TYLKO pobieranie danych, a nie wysylanie
__________________
Sprzedam NOWA, ORYGINALNA OBUDOWE DO MPX300 / MPX
a_r_e_n_a is offline  
Old 05-11-08, 06:19   #6
gucio
Bywalec
 
gucio's Avatar
 
Zarejestrowany: 15.01.07
Model: V3x, W890i, K300i
Posty: 118
Odp: Gg w plusie

a_r_e_n_a, nie zgodze sie, przynajmniej z nazwa profilu Ja mam Turkcell WEB i dziala i mam tez ustawienia z Turkcella, bo po zmianie softa zapomnialem przeslac konfiguracje ze strony Plusa. Ale ciagnie z pakietu i wszystko dziala.
[size=1]Posted via Mobile Device[/size]
gucio is offline  
 


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
D/K750i Chyba dali mi złoma w plusie!!! - co robić? TomekCio Archiwum 28 06-09-06 15:24
V360 Nowka w Plusie bez akcesoriow?!?!?! FreeStYlR Archiwum 5 03-08-06 08:56
E1000 Wersja Softu a UMTS w Plusie !!! Pomocy!!! sdkfzIV Archiwum 2 30-05-06 09:30
A92x UMTS w Plusie ---> problem Wawie Kordi2 Archiwum 28 13-01-06 11:05
E1 ROKR w Plusie ?? malpa385 Archiwum 8 21-10-05 19:40



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET