Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Telefony > Motorola > Seria MPx/Q

Seria MPx/Q Dyskusje na temat modeli serii MPx oraz Q:

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 15-09-05, 18:53   #61
tomulek82
Junior
 
Zarejestrowany: 02.08.05
Posty: 21
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

mounted volumy oznacza karte pamieci, mozesz to wzucic gdzie chcesz ale wtedy jak bedziesz zmienial rejestr musisz za sciezke dostepu podawac miejsce w kturym masz folder T9, a czy masz supermoto 2

acha dzieki. z rejestrem i sciezkami sobie poradze.
A czy mam supermoto 2??
pojecia nie mam. jestem nowy w tej dziedzinie i dopiero sie ucze. co to jest supermoto 2? domyslam sie ze jakis system??
wyszukałem w swoim telefoniku cos takiego:
Miscrosoft Windows
Powered Smartphone 2003_880305

Wersja 4.20.0(Build 13349 by [email protected]
tomulek82 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 15-09-05, 20:51   #62
FreaKyGuy
Wujek Dobra Rada
 
FreaKyGuy's Avatar
 
Zarejestrowany: 03.01.05
Model: Reprezentacyjny
Posty: 1,833
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

No to patrząc po numerkach masz SuperMoto 2...
FreaKyGuy is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 15-09-05, 21:57   #63
genius23
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 05.11.04
Model: SPV e200
Posty: 30
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

panowie rozkladam ręce, nie wiem gdzie jest walek
zrobilem wsio wedlug opisu nawet zrobilem tak jak tranzX zrobil i nadal nic laduje biblioteki a w smsie mam nadal cyferki qrna hata co jest grane to nie wiem w resco registry mam ten pierniczony T9 ale tylko tam

anyone HELP
__________________
n6110>n6210>n6310i>n6610>n6800>e389>A925 - Aktualnie spv E200
genius23 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-09-05, 08:22   #64
Milek
Banned
 
Milek's Avatar
 
Zarejestrowany: 29.11.04
Model: Sagem MyX-8
Posty: 734
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Przecież wyraźnie masz napisane, że T9 współpracuje WYŁĄCZNIE z Mpx200 i to TYLKO na romie SmartMoto2. Nie wiem, jak chcesz to odpalić na SPV.
Milek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-09-05, 08:43   #65
Mac
Szalony MotoManiak
 
Zarejestrowany: 26.07.04
Model: v8,v9,Diamond, iPhone
Posty: 1,717
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Milek chyba wyjaśnił czemu nie działa, tylko drobna dygresja nie smartmoto2 tylko sumermoto2, a poza tym na supermoto1/powermoto też działa, bo to tak na prawdę jeden i ten sam ROM
Mac is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-09-05, 11:24   #66
genius23
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 05.11.04
Model: SPV e200
Posty: 30
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

milek to ta sama winda w tych fonach.innym dziala t9 na spv-kach
mi tez dziala bo w resco moge pisac bez problemu ale w sms-ach nie moge
__________________
n6110>n6210>n6310i>n6610>n6800>e389>A925 - Aktualnie spv E200
genius23 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-09-05, 12:28   #67
Milek
Banned
 
Milek's Avatar
 
Zarejestrowany: 29.11.04
Model: Sagem MyX-8
Posty: 734
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Cytat:
Napisał Mr.None
tylko drobna dygresja nie smartmoto2 tylko sumermoto2
Przejęzyczenie Niestety tak się kończy praca w serwisie
Milek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-09-05, 16:55   #68
Speedo1544
Senior
 
Speedo1544's Avatar
 
Zarejestrowany: 20.02.05
Model: HTC Desire HD
Posty: 392
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Witam zrobilem wszystko tak jak jest napisane ale niestety walnolem sie na jednym rejestrze i teraz w smsie mam tylko literki jak to zmienic zeby bylo okey?
Speedo1544 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-09-05, 20:00   #69
kwiatek
Bywalec
 
kwiatek's Avatar
 
Zarejestrowany: 10.04.05
Model: D600e
Posty: 124
Send a message via AIM to kwiatek
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Cytat:
Napisał Speedo1544
Witam zrobilem wszystko tak jak jest napisane ale niestety walnolem sie na jednym rejestrze i teraz w smsie mam tylko literki jak to zmienic zeby bylo okey?
ja musialem zrobic hard reset
kwiatek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-09-05, 22:09   #70
Speedo1544
Senior
 
Speedo1544's Avatar
 
Zarejestrowany: 20.02.05
Model: HTC Desire HD
Posty: 392
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Juz jest wszystko okey Hard Reset niestyty byl potrzebny ale teraz przynajmniej dziala
Speedo1544 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 27-09-05, 12:34   #71
wally_tm
Junior
 
Zarejestrowany: 27.09.05
Posty: 1
Talking Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

ahhhhh nareszczcie przeszedłem przez rejestracje UFFF :P

dobra odnośnie polskiego słownika T9, to powiem że DZIAŁA on na telfonach SPV C550 ( pisze dla ludzi nie wiedzących że to ejst ta sama winda, poza tym jak szukałem to szukałem sam t9 c550 polish t9 w googlach :P )

No i teraz takie mankamenty mam ( wiem że narzekam jak smarkacz bo mało mi że mam polskie t9 :P ), mianowicie:
- na górze w prawym rogu raz za czas pojawia mi sie chińska ikonka pisania :O dziwne ... poza tym zmieniają się sporadycznie ikonki na naprawde jakieś dziekie ...
- nie pojawia mi się lista sugerowanych słów z t9 ..... szkoda bo pomagała ( i nie piszcie że to syf bo zwalnia fona, na c550 nie ma takiego efektu )
- nie moge edytować edytować z poziomu telefonu mojej listy słów, a wczoraj sie nabiłem w butelke że słownik sie nauczył dziwne słowo i ciągle miałem z tym problemy żeby do innych ludzi nie wysłać ( nie pokazuje poza tym sugesti z bazy t9 (( )

Moje pytanie jest takie czy ktoś dopadł telefon C500 z polskim słownikiem T9, bądź soft do tego ???? ( wiem że na c550 nie ma jeszcze nawet apdejtów, więc kiszka ;(((( )

aha na c550 mam oryginalną winde ( jak to ładnie brzmi ) W2k3SE .... więcej grzechów nie pamiętam :P

Ostatnio edytowane przez wally_tm : 17-02-06 o 01:09.
wally_tm is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 27-09-05, 15:54   #72
Hate7
Bywalec
 
Hate7's Avatar
 
Zarejestrowany: 07.03.05
Model: v903 w koncu i v980
Posty: 122
Send a message via AIM to Hate7
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Ogromne podziekowania za polaka i t9 swietnie zrobione i dzialajace DZIEKUJE BARDZO
__________________
Hate7 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-10-05, 12:11   #73
thongar
Junior
 
thongar's Avatar
 
Zarejestrowany: 23.05.05
Model: mpx200
Posty: 22
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66971594

"Wszelkie opisy zawarte na płycie CD są mojego autorstwa!!!" Czy to nie przegięcie

Ostatnio edytowane przez thongar : 07-10-05 o 12:24.
thongar is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 10-10-05, 03:19   #74
fryk
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 23.09.05
Model: mpx200 wm2k3 1gb plmenu
Posty: 42
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Powstal programik do edycji T9 - T9 Config Utility. Oto link: http://msmobiles.com/catalog/i.php/410.html

Niestety tylko WM2002

Niestety nie udalo mi sie dodac "na chama" polkiego T9.

PS czy jest sposob na pol T9 w WM2002?

Ostatnio edytowane przez fryk : 10-10-05 o 07:50.
fryk is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-10-05, 22:41   #75
fryk
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 23.09.05
Model: mpx200 wm2k3 1gb plmenu
Posty: 42
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Czy ktos wie dlaczego T9 dziala tylko na supermoto2?

Czy to wina roznic w systemie? Czy tylko braku odpowiednich wpisow w rejestrach?

Nikt nie pokusil sie o dodanie odpowiednich wpisow w 2002? Nie zadzialalo?

Przesiadlem sie na supermoto2 z 2002 b12 tylko dla t9 i i jestem zalamany tym romem...
fryk is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 13-10-05, 18:33   #76
Joker_xx
Junior
 
Zarejestrowany: 29.09.05
Posty: 7
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Witam, mam ogromną proźbe, bo się kompletnie pogubiłem z tym rejestrem. Mógłby ktoś umieścić Backup Rejestru do tego T9 najlepiej jak by to był plik to rozszerzeniu *.rbk
Z góry dziękuje.
Joker_xx is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 22-10-05, 12:12   #77
Komodo
Junior
 
Komodo's Avatar
 
Zarejestrowany: 20.09.05
Posty: 26
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Przydałby się jakiś program typu naSMS na Symbianie, który konwertuje polskie znaczki na zwykłe.
Komodo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 22-10-05, 14:32   #78
JogiN
Senior
 
JogiN's Avatar
 
Zarejestrowany: 06.03.04
Model: mpx220, 3410
Posty: 406
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

No racja... Można coprawda wylączyć Unicode w opcjach, lecz wtedy polskie znaczki nie są wogóle wysyłane i np. wyraz "szkoła" dochodzi jako "szkoa".
Ale jest to jedyna przypadłość tego słownika, więc narzekać nie wolno
JogiN is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 27-10-05, 09:37   #79
sadi16
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 25.10.05
Model: mpx200 i mpx220
Posty: 41
Send a message via AIM to sadi16
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Cytat:
Napisał kwiatek
o lol cos to mi nie zadzialalo, przy pisaniu sms zamiast t9 polish dalej mi pokazuje english, i nie chce mi zadnej literki wklepac, tak jakby klawiaturka nie dzialala, cyferki wchodza, chcialem sprawdzic rejestr na nowo to tam tez nic nie moge wpisac, hard reset pomoze?
Pomoże też tak miałem
sadi16 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 27-10-05, 17:48   #80
thongar
Junior
 
thongar's Avatar
 
Zarejestrowany: 23.05.05
Model: mpx200
Posty: 22
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Cytat:
Napisał Komodo
Przydałby się jakiś program typu naSMS na Symbianie, który konwertuje polskie znaczki na zwykłe.
To pisz bez polskich znaków. T9 je zapamieta i następnym razem wklepie bez naszych rodzimych literek
thongar is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 28-10-05, 18:19   #81
Joker_xx
Junior
 
Zarejestrowany: 29.09.05
Posty: 7
Zrobi ktoś jakiś plik instalacyjny słownika T9? bo ja się męcze juz miesiąc i T9 mi niechce działać, wszystko robie tak jak jest w instrukcji, tak jak koledzy w tym wątku radzą, aby uniknąć kłopotu ze zniknięciem literek i pojawienie się samych cyferek. I cały czas jest problem z tymi cyferkami. Za każdą próbą kończy się na hardreset systemu. Robiłem to już X razy i niewiem w czym jest tu problem Czy ktoś wyrozumiały mi pomoże?

Yyyyupiiii UDAŁO SIĘ! thx i sory za zaśmiecanie wątku, pa

Ostatnio edytowane przez Mrider : 28-10-05 o 21:08.
Joker_xx is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 03-11-05, 14:24   #82
WOOFER
Bywalec
 
WOOFER's Avatar
 
Zarejestrowany: 06.02.05
Model: Samsung Wave 9500
Posty: 108
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

gdze wkleić te trzy pliki z backupem REJESTRU ? i co jeszacze trzeba zrobić oprucz wklejenia tych trzech plików ?
OK. już nie niekce wiedzeć :P bo słownik mi działa PoPrAwNie ;]
Pozdro i dzęks autorowi za ten słownik

Ostatnio edytowane przez WOOFER : 04-11-05 o 16:39.
WOOFER is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 15-11-05, 12:15   #83
kilabdg
Moto Pisacz
 
kilabdg's Avatar
 
Zarejestrowany: 07.10.05
Model: a1200
Posty: 42
Send a message via Skype™ to kilabdg
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

oj, koledzy ja tam postapilem zgodnie z instrukcja i za pierwszym razem zadzialalo trzeba sie troszke znac i przede wszsytkim nie bac sie eksperymentowac pozdrwowienia
kilabdg is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-11-05, 16:45   #84
RuTa
Junior
 
RuTa's Avatar
 
Zarejestrowany: 16.11.05
Model: Sagem MyS-7
Posty: 1
Send a message via AIM to RuTa
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Witam. Mam Pytanie. Czy Zadziała Może To Na Sagem MyS-7?
Może Ktoś Już To Przetestował Na Takowym Telefonie.
RuTa is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 19-11-05, 16:03   #85
Komodo
Junior
 
Komodo's Avatar
 
Zarejestrowany: 20.09.05
Posty: 26
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Czy jest możliwość edycji wyrazów w słowniku? Ewentualnie możliwość usunięcia, niektórych dodanych słów (np tych błędnie wpisanych, "ty5ko" itp)?
Komodo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 28-11-05, 21:54   #86
Mobius00
Junior
 
Mobius00's Avatar
 
Zarejestrowany: 21.11.05
Posty: 22
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Witam
Znalazłem rozwiaznie całego problemu dla tych którym to niedziała...
kombinowałem wszystko, wgrywałem pare razy i nc... aż w końcu przyjrzałem się dokłądnie instrukcji i w tym miejscu jest niejasno wyjasnione:

Następnie klucz [HKEY_LOCAL_MACHINE\Loader]
zmieniamy wartość MultiString "SystemPath" na
"\Release\
\Storage\Windows\
\Mounted Volume\T9\"


Powinno być:

Następnie klucz [HKEY_LOCAL_MACHINE\Loader]
zmieniamy wartość MultiString "SystemPath"
"\Release\Storage\Windows\" NA ( TU POWINNO BYĆ NA!!! To poprzednie zamieniamy na to: )
"\Mounted Volume\T9\"

Wszystko chodizło o to słowo "na"... było poprostu źle wstawione.
Słownik działa od pierwszego podejścia z dobrym sposobem
Potwierdzam
Mobius00 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 03-12-05, 00:27   #87
goldi
Junior
 
Zarejestrowany: 29.05.05
Posty: 14
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

Witam czy w dalszym ciągu niema t9 na 2002??
goldi is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 03-12-05, 20:32   #88
Whiz
Moto Pisacz
 
Whiz's Avatar
 
Zarejestrowany: 16.06.04
Model: SPV C600 + Nokia GPS
Posty: 46
Send a message via ICQ to Whiz Send a message via AIM to Whiz Send a message via MSN to Whiz
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

A ja radzę zakupić sobie Sprite Backup for Smartphone.
Kilka razy coś robiło mi się z telefonem, że po kilku godzinach padała mi bateria (dziwnym trafem instalowałem sobie polskie GG na SM) i ciągle bawiłem się w te wklepywanie do rejestru.
Tym programem można zrobić pełny backup telefonu i jak coś siądzie można odzyskać wszystko (podobna zasada jak Norton Ghost).
__________________
SonyEricsson T68i, K700i
Nec e616v
Motorola V500, V600, V360, MPx200
Siemens C35i, SL45i, S55, CX65
SPV C600
Whiz is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 04-12-05, 17:18   #89
vasteq
Bywalec
 
vasteq's Avatar
 
Zarejestrowany: 06.11.05
Model: MPx200 + 512MB Kingston
Posty: 127
Send a message via AIM to vasteq
Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

nadal nikomu nie udalo sie tego zrobic na mpxlandzie?
__________________
MPx200 +512MB Kingston
vasteq is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-12-05, 17:00   #90
sadi16
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 25.10.05
Model: mpx200 i mpx220
Posty: 41
Send a message via AIM to sadi16
Cool Odp: [Mpx200]POLSKI SŁOWNIK T9

elo jak wkleiliście te 3 wpisy do rejestru bo jak kminiłem i nic nie moge wymyśleć :/ o i jeszcze zrobiłem ten słownik i angielski i czeski mi działały a polski nie
sadi16 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
V975 Słownik t9 TAP i iTAP Polski krakers27 Archiwum 9 15-06-06 12:30
V500 Słownik w sms.... b4mbus Archiwum 2 01-05-06 21:42
A92x Słownik ang-pol i pol-ang tomahawk Gry i Aplikacje 7 05-12-05 14:14
A92x [A925] Słownik Angielsko - Polski, Niemiecko - Polski Hex UIQ 18 25-09-05 23:01
E398 [e398] dzielenie smsów a słownik polski KiLLi4N Archiwum 22 05-04-05 20:44



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET