Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Na luzie... > Hydepark > Archiwum

Archiwum Stare i takie tam pozamykane już sprawy. Warto jednak poczytać

 
 
Narzędzia wątku
Old 22-10-08, 15:06   #1
LykaN
Szalony MotoManiak
 
LykaN's Avatar
 
Zarejestrowany: 29.06.06
Model: I-mate jaq3, Samsung i750
Posty: 816
[car audio] Stary Pioneer i brak audio out a chce wzmacniacz.

Dorwalęm nowe autko..w nim jest Pioneer bez wyjscia audio out (chinch)wiec nie moge wzmaka podpiąc a mam ze starego autka. Co zrobic? Wyrzucic? Szkoda mi wyrzucic bo jest w komplecie zmieniara.
Znów w starym autku miałem SONY ale nie zgadzaja sie koncówki zmieniarek. Pionneer ma 10 pinów a gniazdo w SONY wygląda jak USB z 2 pinami.
Jak przeskoczyc inne gniazda?

Nie piszcie mi zebym kupił radio z MM za 250zł z MP3 bo ja nie chce ilosc tylko jakośc. A najlepiej gra tylko CD.

Ostatnio edytowane przez LykaN : 22-10-08 o 15:08.
LykaN is offline  
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 22-10-08, 15:10   #2
Skaktus
Banned
 
Skaktus's Avatar

 
Zarejestrowany: 08.03.05
Posty: 8,505
Odp: [car audio] Stary Pioneer i brak audio out a chce wzmacniacz.

Możesz podpiąć wzmacniacz bezpośrednio pod radio - niektóre mają możliwości podpięcia sygnału "wysoko-prądowego", inne bez tego też dobrze działają, jeśli takowego nie masz, na allegro znajdziesz odpowiednie przejściówki pozwalające podpiąć się pod wyjście z wzmacniacza radia.
Skaktus is offline  
Old 22-10-08, 23:03   #3
AION
Powered by UIQ
 
AION's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.03.05
Model: iPhone 3G
Posty: 1,126
Odp: [car audio] Stary Pioneer i brak audio out a chce wzmacniacz.

Rozwiązanie:

http://www.allegro.pl/item456690739_...acz_f_vat.html
__________________
Calibra. Once driven, forever smitten
AION is offline  
Old 23-10-08, 10:26   #4
Skaktus
Banned
 
Skaktus's Avatar

 
Zarejestrowany: 08.03.05
Posty: 8,505
Odp: [car audio] Stary Pioneer i brak audio out a chce wzmacniacz.

O to mi biegało.
Skaktus is offline  
Old 23-10-08, 19:56   #5
szymin89
Senior
 
szymin89's Avatar
 
Zarejestrowany: 08.12.07
Model: MPx200/ k750i
Posty: 411
Odp: [car audio] Stary Pioneer i brak audio out a chce wzmacniacz.

A masz w tym radiu złacze DIN ? jak tak to może to Tobie pomoże http://www.studio24.prv.pl/ w zakładce kablomania moze są informacje Tobie potrzebne.
szymin89 is offline  
Old 24-10-08, 08:58   #6
dysk1
User Gold
 
dysk1's Avatar

 
Zarejestrowany: 17.02.05
Model: różne
Posty: 1,483
Send a message via AIM to dysk1
Odp: [car audio] Stary Pioneer i brak audio out a chce wzmacniacz.

Cytat:
Napisał Skaktus Zobacz post
Możesz podpiąć wzmacniacz bezpośrednio pod radio - niektóre mają możliwości podpięcia sygnału "wysoko-prądowego", inne bez tego też dobrze działają, jeśli takowego nie masz, na allegro znajdziesz odpowiednie przejściówki pozwalające podpiąć się pod wyjście z wzmacniacza radia.
a nie miało być "wysokonapięciowego" ??
dysk1 is offline  
Old 24-10-08, 16:06   #7
LykaN
Szalony MotoManiak
 
LykaN's Avatar
 
Zarejestrowany: 29.06.06
Model: I-mate jaq3, Samsung i750
Posty: 816
Odp: [car audio] Stary Pioneer i brak audio out a chce wzmacniacz.

@AION dziekuje...nawet nie wiedziałem ze takie cos jest.
@szymin jakbym miał DIN to bym nie zakładał tematu.

Wszystko wiem - temat zakonczony.

Notka od: Tigro
OK, zamykam.

Ostatnio edytowane przez tigro : 24-10-08 o 16:50.
LykaN is offline  
 


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
A92x Najnowsza gra Synergenix'a (info) Quaron Gry i Aplikacje 42 26-02-06 15:45



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET