Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Telefony > Motorola > Seria T72x(i) > Archiwum

Archiwum Archiwalne wątki, gdzie rozmowa się zakończyła. Jednak warto tutaj zaglądać

 
 
Narzędzia wątku
Old 14-12-03, 08:22   #1
Anonymous
Guest
 
Posty: n/a
Dzwonki w Motoroli T722i

Wczoraj skasowalem prawie wszystkie dzwonki w mojej Motce i po restarcie mam problem.W profilach Glosny i cichy dzwonek nie moge wejsc w ich ustawienia. Co mam zrobic???
 
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 14-12-03, 08:43   #2
Anonymous
Guest
 
Posty: n/a
Też miałem podobny problem z wejściem do opcji,ale po sciągnięciu dzwonka z wapu wszystko wróciło do normy.
 
Old 14-12-03, 10:18   #3
Anonymous
Guest
 
Posty: n/a
Ale ja nie skasowalem dzwonka ustawionego jako ton . I teraz nie moge wejsc w ustawienia. Jak mozna to naprawic? Czy jest na to jakis sposób???
 
Old 14-12-03, 10:43   #4
jepetto
MotoManiak
 
Zarejestrowany: 13.10.03
Model: A925
Posty: 560
Send a message via AIM to jepetto
Musisz go zflexowac wsysxstko jest opisane w poscie konkurrencja mediamanagera.
jepetto is offline  
Old 14-12-03, 11:05   #5
Motonick
Retired Mod
 
Motonick's Avatar
 
Zarejestrowany: 25.09.03
Model: Moto V3i, LG Viewty
Posty: 837
A może wystarczy "Zresetować wszystko" powracając do ustawień fabrycznych.
__________________
Motonick
Motonick is offline  
Old 14-12-03, 11:20   #6
Jorgos
Bywalec
 
Jorgos's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.10.03
Model: T72xi & K750i & e51
Posty: 308
jest BARDZO prosty sposób nagraj jeden DOWOLNY dzwonek i to on bedzie w tych profilsach. skasowałeś dzwonek który był używany
__________________
Pozdrawiam Jorgos :)
Jorgos is offline  
Old 14-12-03, 15:06   #7
jepetto
MotoManiak
 
Zarejestrowany: 13.10.03
Model: A925
Posty: 560
Send a message via AIM to jepetto
YO tylko jest jeden problem moze on tak amo jak ja nie pamieta nazwy a tym bardzie numeru dzownki jesli jest on fabryczny
jepetto is offline  
Old 14-12-03, 16:29   #8
Jorgos
Bywalec
 
Jorgos's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.10.03
Model: T72xi & K750i & e51
Posty: 308
ja wgrałem jakiś dzwonek którego jeszcze nie miałem na komie najważniejsze żeby był wgrany (prawdopodobnie wystarzczy samemu skopmonować choć jedną nutę)
__________________
Pozdrawiam Jorgos :)
Jorgos is offline  
Old 14-12-03, 17:14   #9
Anonymous
Guest
 
Posty: n/a
ej wyluzujcie zadnych flexo flashy ani nawet sciagania dzwonkow

PRZYWROC UST. FABRYCZNE~!!!!!!!!!!!! na 100% pomoze mialem to samo...
 
Old 14-12-03, 18:08   #10
chaos
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 20.09.03
Model: mpx200
Posty: 43
Send a message via AIM to chaos
Jorgos mowi dobrze ... wystarczy wgrac sobie obojetnie jaki dzwoneczek i powinno byc dopsze :wink:
chaos is offline  
Old 15-12-03, 09:58   #11
Jorgos
Bywalec
 
Jorgos's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.10.03
Model: T72xi & K750i & e51
Posty: 308
mój sposób jest bezpieczny wiec jak nie zadziała to wtedy można ust. fabryczne dawać albo flexy flashe co chcecie
__________________
Pozdrawiam Jorgos :)
Jorgos is offline  
Old 20-01-04, 16:13   #12
luks
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 20.12.03
Model: wrocław
Posty: 73
Send a message via AIM to luks
ja usunąłem wszystkie dzwonki - przypadkiem ;(

teraz nie da rady wejść w ustawienia
fleszowanie itp nie dało nic
podobnie z kompozycją dzwonka - co robić ???
luks is offline  
Old 20-01-04, 18:09   #13
Kacza
Indyvidual Mod
 
Kacza's Avatar
 
Zarejestrowany: 20.10.03
Posty: 6,251
A to co na stronce opisane jest nie pomaga?? Mianowicie to:

1. Otwieramy tylko PST.
2. Nowy plik "Feature File"
3. Ładujemy ustawienia z telefonu. Tutaj może się zdarzyć, że pole z ustawieniami profilu zniknie. Nie martwić się, tylko sprobować jeszcze raz. Jak wciąż nie dziala,
to restart PST, jak nie to telefonu. Ostatecznie restart kompa musi wystarczyć.
4. Wszystkie rubryczki dzwonków w ustawieniach profili zmieniamy na względnie małe liczby, np 4 lub 5.
5. Zapisujemy te ustawienia w telefon i daje głowę, że w profile już da się wejść.
Kacza is offline  
Old 20-01-04, 18:12   #14
jepetto
MotoManiak
 
Zarejestrowany: 13.10.03
Model: A925
Posty: 560
Send a message via AIM to jepetto
Zflexuj go albo w pst edytuj dzwonki instrukcja w faq w serwisie gsm
jepetto is offline  
Old 21-01-04, 18:43   #15
luks
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 20.12.03
Model: wrocław
Posty: 73
Send a message via AIM to luks
wg opisu na FAQ zmianiłem wszystkie wartości na 1 - usatwienia da sie teraz edytować

jak zmieniłem na 1 to miałe wszędzie wibrę:P

aha - kilka dzwonków mi zostało ? - choć czyściłem wszystko... dziwne.....
luks is offline  
Old 21-01-04, 20:56   #16
Kacza
Indyvidual Mod
 
Kacza's Avatar
 
Zarejestrowany: 20.10.03
Posty: 6,251
Tu troche trzeba poeksperymentowac. Kieruj sie zasada ze gorzej juz byc nie moze :-p
Kacza is offline  
 


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
T722i [T722i] WSKRZESZANIE MOTOROLI !!! :) Vielebny Seria T72x(i) 78 06-03-07 07:07
T722i [T722i] WSKRZESZANIE MOTOROLI !!! :) CD larry123 Seria T72x(i) 1 01-08-05 16:07
T722i SimLock w Motoroli T722i GeN Archiwum 12 01-12-03 08:58



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET