Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Telefony > Motorola > Seria T72x(i)

Seria T72x(i) Dyskusje na temat modeli serii Txxx(i) oraz:

Zobacz wyniki ankiety: Czy zdajesz sobie sprawe ze wgrywajac to oprogramowanie mozesz stracic gwarancje?
Tak 356 94.93%
Nie 19 5.07%
Głosujących: 375. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 14-03-09, 15:40   #61
MotoManiak88
Guest
 
Posty: n/a
Odp: Softy

Jest z PL.
  Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 14-03-09, 19:40   #62
DawidMisiak
Moto Pisacz
 
DawidMisiak's Avatar
 
Zarejestrowany: 23.08.06
Posty: 72
Odp: Softy

Witam wszystkich serdecznie po długiej nieobecności.
Trochę czasu już minęło odkąd bawiłem się Motorolkami, więc muszę sobie trochę rzeczy przypomnieć i liczę na waszą pomoc i wyrozumiałość.

Mam Motorolę V3 z Plusa, w której będę chciał usunąć simlocka i wgrać najnowszy niebrandowany soft, aby mogła działać w Playu. Mam w związku z tym kilka (być może "głupich" pytań):

Jaki jest najnowszy, niebrandowany soft do tego telefonu z polskim language packiem? Czy jest to R374_G_0E.42.0ER_A / 13B tak jak napisano w pierwszym poście tematu?

Chcę ściągnąć simlocka testpointem zgodnie z instrukcją http://matrax.net/forum/showthread.php?t=57744. Czy jest coś na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy ściąganiu simlocka o czym nie wspomina się w instrukcji?
__________________
Nokia 3310, Nokia 3330, Nokia 3200, Nokia 7210, Motorola Mpx200, Motorola L6, Motorola Mpx220, Nokia 5300, HP iPaq 514, Samsung i600
DawidMisiak is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 17-03-09, 17:28   #63
cola_74
Junior
 
Zarejestrowany: 02.03.09
Posty: 20
Odp: Softy

Witam ponownie i mam pytanko do znawcy fenix189 czy mozesz mi wytlumaczyc jak to jest ustawiam sobie dzwiek przy danym Kowalskim ok dzwoni tym dzwiekiem co ustawilem ale teraz jak mi wysyla wiadomosc to juz nie idzie dzwiek taki jaki mam zaznaczony tylko taki jak by do mnie dzwonil.Czy mozesz mi to wyjasnic bo za chorobe nie moge dojsc jak ustawic dzwiek.Nie wiem czy to dobrze wyjasnilem ale moze sie doczytasz.Pozdrawiam
cola_74 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 13:50   #64
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

Cytat:
Napisał TomeX69 Zobacz post
Możesz troche jaśniej napisać? jakie przyciski Ci nie chodzą? wszystkie? jeżeli tak to wrzuć nowy soft. Link do softu jak co to masz podany na początku tego tematu
przyciski chodza wlasnie i sie restuje robi sie bialy ekrani wlacza sie od nowa i tyle w tym temacie, teraz zfleshowalem inna bo nie chodzily przyciski i ladowanie a teraz pika ze niby klawisz wcisniety ale sie wylacza po chwili jesli ktos wie to prosze o odp
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 14:10   #65
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

i mam jeszcze jedno pytanie wgralem softa by fenix Sw r4515_G08.BD.D36 i zaden klawisz nie chodzi i nie moge zadnego inngo softa wgrac przez rsd lite pokazuje filing pressure cos tam
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 14:36   #66
dypek
VIP
 
dypek's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.04.04
Model: I900 VE1
Posty: 1,877
Send a message via ICQ to dypek
Odp: Softy

A kto wam kaze wgrywax soft fenixa koles co chwila zaklada temat jak wyedytowac seem do czego sluzy cos tam itd.Nie ma pojecia potem robi soft a ludzie sie dziwia ze cos nie dziala.Co do softu to 1szy raz widze taki soft do v3r.Problem z klawiatura tez nie wiem czym jest spowodowany bo raczej takie cuda to dzialy sie w zwyklej v3.
dypek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 14:46   #67
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

teraz wgralem takie cos R4515_G_08.BD.74R i tyylko pokazuje sie bootloader pomocy jak ktos wie jak to zrobic to niech pisze bo juz nie wim
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 14:57   #68
dypek
VIP
 
dypek's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.04.04
Model: I900 VE1
Posty: 1,877
Send a message via ICQ to dypek
Odp: Softy

Wgraj 2dr powinno zadzialac.
dypek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 15:02   #69
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

Cytat:
Napisał dypek Zobacz post
Wgraj 2dr powinno zadzialac.
a skad to wziac zapodaj linka i czy tak samo sie to wgrywa ??
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 15:14   #70
dypek
VIP
 
dypek's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.04.04
Model: I900 VE1
Posty: 1,877
Send a message via ICQ to dypek
Odp: Softy

Sorki chodzilo mi dokladnie o R4515_G_08.BD.D3R tu go masz http://www.modmymoto.com/forums/down...o=file&id=3637
dypek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 15:25   #71
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

aha dzieki ale mam problem z zalogowaniem sie na tej stronie niby ze si wszystko wciskam downolad i mi wyskakuje ta strona i polowa sie jej nie chce otworzyc http://www.modmymoto.com/cmps_index.php
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 15:38   #72
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

Cytat:
Napisał dypek Zobacz post
Sorki chodzilo mi dokladnie o R4515_G_08.BD.D3R tu go masz http://www.modmymoto.com/forums/down...o=file&id=3637
to co musze zrobic zeby to pobrac zalogowalerm sie ale sie nie pobiera otwiera sie ta strona co podalem linka nizej
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 15:44   #73
cinek410
Junior
 
Zarejestrowany: 10.03.09
Posty: 9
Odp: Softy

Witam
Mam v635. Wgrałem soft 6FR TGumiennego. Czy jest coś nowszego na tą motkę i po polsku? Jeżeli tak to proszę o namiary.

pozdro
cinek410 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-03-09, 15:59   #74
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

Cytat:
Napisał dypek Zobacz post
Sorki chodzilo mi dokladnie o R4515_G_08.BD.D3R tu go masz http://www.modmymoto.com/forums/down...o=file&id=3637
dypek a nie ma tego na innej stronie albo na matraxie bo albo mam wolnego neta albo ten plik nie chce sie pobierac bo wszedlem niby pokazuje ze mam czekac 30s a to od ponad 2 minut jest
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 19-03-09, 01:11   #75
mesior
Junior
 
mesior's Avatar
 
Zarejestrowany: 09.03.09
Model: K550i / V3i
Posty: 19
Odp: Softy

Wgrałem softa od V3i i nie ma polskiego języka, a na tym najbardziej mi zależało, soft jest "brandowany" <tak się to mówi?> przez vodafone.
Podmieni ktoś tego softa albo podałby mi jakiś inny, byle z językiem polskim ?
mesior is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 19-03-09, 05:47   #76
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

witam mam pytanie wgralem softa R4515_G_08.BD.NBU i nadal nie chodza klawisze jak ktos wie co jest nie tak to prosze piszcie i jeszcze gosciu do tego softa dorzucil do wgrania jakies drm jestem dosc nowy w tych tematach co to i czy warto to wgrac nazwa pliku to GlossybluUltimatebyAndrxxx.sbf z gory dzieki za odpowiedz
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 19-03-09, 06:12   #77
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

Cytat:
Napisał mesior Zobacz post
Wgrałem softa od V3i i nie ma polskiego języka, a na tym najbardziej mi zależało, soft jest "brandowany" <tak się to mówi?> przez vodafone.
Podmieni ktoś tego softa albo podałby mi jakiś inny, byle z językiem polskim ?
to se wgraj softa tego z tej str D&G a jak nie to langpaka 000037 tutaj na forum sa raczej softy juz z Polskim langiem pozdrawiam
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 19-03-09, 11:42   #78
mesior
Junior
 
mesior's Avatar
 
Zarejestrowany: 09.03.09
Model: K550i / V3i
Posty: 19
Odp: Softy

Cytat:
Napisał ziomus 17 Zobacz post
to se wgraj softa tego z tej str D&G a jak nie to langpaka 000037 tutaj na forum sa raczej softy juz z Polskim langiem pozdrawiam
spoko dzięki, ale już wgrałem monsterka SLX 2.0 ;d
mesior is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 26-03-09, 16:03   #79
MotoManiak88
Guest
 
Posty: n/a
Odp: Softy

Cytat:
Napisał dypek Zobacz post
A kto wam kaze wgrywax soft fenixa koles co chwila zaklada temat jak wyedytowac seem do czego sluzy cos tam itd.Nie ma pojecia potem robi soft a ludzie sie dziwia ze cos nie dziala.
Może uszanuj moją robotę trochę. Bezpodstawne jest to co mówisz.Chyba masz mniejsze pojęcie odemnie.Czytałeś jakie tematy zakładałem? Chciałem ustawić np. 60 pozycjową listę poł. To ma coś wspólnego z działaniem lub nie softu u ludzi? Robiłem same udogodnienia,nie występujące fabrycznie.Czy ja grzebałem w czymś, co nie wiedziałem do czego służy i odpowiada za działanie tel., niby w jakim celu, 3G nie próbowałem w V3 włączyć... Brak poszanowania dla mojej roboty. Każdy na własna odpowiedzialność wgrywa, o czym napisałem przy tym sofcie, o czym każdy wie.
A zasadniczy problem jest następujący: na 1 egzemplarzu działa, na innym nie, robią się problemy, od tego jest backup. Kto za to poradzi ja, bo to mój soft? Ja wgrywałem soft już dobre parę i miałem 1 awarię, którą od razu naprawiłem, a inni po 1 flashowaniu uwalają tel. Niby ten sam tel. a raz działa, raz nie.Nikt za to nie może. Występują różne problemy, z różnymi rzeczami albo żadne, nie ma na to zasady. Ciesze się, że ktoś skorzystał z mojej pracy, a przykro mi ,że nie zadziałało, pech,niczyja wina.Tak to już jest z tymi Motorolami.
  Odpowiedź z Cytowaniem
Old 28-03-09, 15:11   #80
czeler
Junior
 
Zarejestrowany: 28.12.08
Posty: 27
Odp: Softy

Witam! mam motorole V3i z iTunes z MENU PL tylko ze jak naciskam nutke to mi nie działa ten program. Ma ktoś może softa do V3i z iTunes po polsku? bo w necie tylko po angielsku znalazłem. Dzieki i pozdrawiam
czeler is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-04-09, 11:01   #81
tomasz1234
Junior
 
Zarejestrowany: 28.01.07
Posty: 21
Odp: Softy

Witam.

Czy wgranie softu do Motoroli z 10 założy jej simlocka.

A czy można instalowac sis bez podpisywania ?

Pozdrawiam
tomasz1234 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-04-09, 16:00   #82
siemensiki
Junior
 
Zarejestrowany: 18.04.09
Model: moto e770v / v3x
Posty: 28
Send a message via MSN to siemensiki Send a message via Skype™ to siemensiki
Odp: Softy

ja chciałbym sie przy okazji dowiedziec jaka jest najnowsza wersja RSD Lite... bo mam 4.1 i mi sie wiesza przy probie wgrania softa ;/
posiadam viste i prosiłbym link do jakiejs nowszej wersji
siemensiki is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-04-09, 20:18   #83
bigcyc12
Bywalec
 
bigcyc12's Avatar
 
Zarejestrowany: 09.10.06
Model: V6Maxx i inne Vxx
Posty: 277
Odp: Softy

Cytat:
Napisał siemensiki Zobacz post
ja chciałbym sie przy okazji dowiedziec jaka jest najnowsza wersja RSD Lite... bo mam 4.1 i mi sie wiesza przy probie wgrania softa ;/
posiadam viste i prosiłbym link do jakiejs nowszej wersji
4.5.3 a tak uruchom jako administrator , a jak cos to ustaw tryb zgdnosci xp


XP / Vista 4.5.3 z stycznia 2009
w dziale pliki od gory jak zerkniesz


Cytat:
Napisał tomasz1234 Zobacz post
Witam.

Czy wgranie softu do Motoroli z 10 założy jej simlocka.

A czy można instalowac sis bez podpisywania ?

Pozdrawiam
NIE , nalezy sprawdzic czy przy monsterze lub sofcie pisze czy zaklada simlock lub nie
__________________
Nie urzywam Polskich Trzcionek Oraz Nie Bede Urzywal i Prosze Mnie Nie Poprawiac
Sprobojcie Nauczyc Starego Psa Nowych Sztuczek
bigcyc12 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-04-09, 10:52   #84
tomasz1234
Junior
 
Zarejestrowany: 28.01.07
Posty: 21
Odp: Softy

Wgrywał ktoś tego Monstera. I czy działa ?

Kod:
http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=349071
tomasz1234 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-04-09, 11:30   #85
siemensiki
Junior
 
Zarejestrowany: 18.04.09
Model: moto e770v / v3x
Posty: 28
Send a message via MSN to siemensiki Send a message via Skype™ to siemensiki
Odp: Softy

RSD jak patrzyłem to nie było '
20 min szukalem i nie znalazłem go ;/
siemensiki is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 22-04-09, 19:13   #86
ziomus 17
Bywalec
 
Zarejestrowany: 07.09.08
Model: V3
Posty: 110
Odp: Softy

witam zmienilem plyte glowna w fonie i reset byl z winy plyty ale na tej plycie nie dzialaja przyciski nie wiem co zrobic jakiegos softa wgrac trzeba ? jest soft R4515_G_08_bd_b3r z orange a tasma z plytka jest nowa a jesli trzeba wgrac softa to jakiego polecacie nie zalezy mi na bajerach tylko zeby tel chodzil dalo sie pisac itd
ziomus 17 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 22-04-09, 22:23   #87
bigcyc12
Bywalec
 
bigcyc12's Avatar
 
Zarejestrowany: 09.10.06
Model: V6Maxx i inne Vxx
Posty: 277
Odp: Softy

Cytat:
Napisał siemensiki Zobacz post
RSD jak patrzyłem to nie było '
20 min szukalem i nie znalazłem go ;/
Jak widze ktos usonal ten plik , wiec zalaczam ponizej
Załączone Pliki
File Type: rar RSDLite_4.5.3.rar (4.11 MB, 61 wyświetleń)
__________________
Nie urzywam Polskich Trzcionek Oraz Nie Bede Urzywal i Prosze Mnie Nie Poprawiac
Sprobojcie Nauczyc Starego Psa Nowych Sztuczek
bigcyc12 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 23-04-09, 13:03   #88
siemensiki
Junior
 
Zarejestrowany: 18.04.09
Model: moto e770v / v3x
Posty: 28
Send a message via MSN to siemensiki Send a message via Skype™ to siemensiki
Odp: Softy

big cyc dziekuje uprzejmie za pliczek! )
siemensiki is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 19-05-09, 13:25   #89
kapikp910i
Moto Pisacz
 
kapikp910i's Avatar
 
Zarejestrowany: 24.12.07
Model: LG KS20
Posty: 45
Odp: Softy

nigdzie nie mogę znaleść softu do V1050, ma ktoś?
kapikp910i is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 02-06-09, 10:31   #90
analyzer64
Junior
 
Zarejestrowany: 04.01.08
Posty: 27
Odp: Softy

Jest jakiś nowy soft do V3 (r374) ?
analyzer64 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Wszystkie Oficjalne softy + opis wgrywania Kwachu Seria Vxxx/Uxxx 229 10-11-17 22:39
Wszystkie Oficjalne softy + opis wgrywania Kwachu Seria Exxx 143 01-04-12 15:24
Wszystkie Oficjalne softy + opis wgrywania Kwachu Seria Zxxx 131 19-03-10 13:09
Lg PL60 - coś zlego z nim się dzieje... Michal_gol NoteBooki 3 07-07-09 10:58
A92x Najnowsza gra Synergenix'a (info) Quaron Gry i Aplikacje 42 26-02-06 15:45



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET