Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > MobileOS > UIQ

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 20-04-06, 21:10   #1
awril
Banned
 
Zarejestrowany: 06.03.06
Posty: 8
Exclamation SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

witam tak jak w temacie....czy jest mozliwe dogranie do tego modelu telefonu Pl menu?
badz jakiejs nakłądki spolszczającej itp...?

z góry dziekuje za odpowiedzi
awril is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 20-04-06, 22:36   #2
malpa385
Bywalec
 
Zarejestrowany: 26.07.05
Model: ku990
Posty: 178
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

jest nakładka do instalacji (jak zykła aplikacja na symbian) podobno są z nią problemy... ja niestety jeszcze nie mam tego telefonu ale czytam troche na te tematy i zaopatruje sie w pliki bo zamierzam sobie sprawic p800
W załącznikach są pliki ktore posiadam podobno działają.
Załączone Pliki
File Type: zip Polski_p800.zip (277.0 KB, 554 wyświetleń)
File Type: txt instrukcja.txt (360 Bajtów, 487 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez malpa385 : 20-04-06 o 23:02.
malpa385 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 20-04-06, 22:45   #3
ragnar
Bywalec
 
Zarejestrowany: 10.05.05
Posty: 227
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

Jest możliwość ale tylko przy określonym sofcie, pszukaj w necie nie trudno znaleść.
__________________
ragnar is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-04-06, 11:39   #4
Shoki_loki
Bywalec
 
Shoki_loki's Avatar
 
Zarejestrowany: 02.01.06
Model: MDA Compact + 2gb SD
Posty: 186
Send a message via AIM to Shoki_loki
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

http://republika.pl/uiqsoftwarez/narz1.html
__________________
MDA Compact + SD PNY 2gb + słuchawki Sagem SG-209GB + GPS receiver Navibe GB732 (SiRF Star III)
Shoki_loki is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-04-06, 13:38   #5
malpa385
Bywalec
 
Zarejestrowany: 26.07.05
Model: ku990
Posty: 178
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

pliki które zamieściłem są zresztą z tej strony
malpa385 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 20-05-06, 22:06   #6
darekbalda
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 13.03.06
Model: L7i SLVR
Posty: 38
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

to czyli co? po zainstalowaniu tego polaka moge zwalic sobie telefon?? czy jak cos będzie nie tak to będe mógł odinstalowac sobie aplikacje jak normalna gre i po problemie?
darekbalda is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 20-05-06, 22:35   #7
ragnar
Bywalec
 
Zarejestrowany: 10.05.05
Posty: 227
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

Tak jeżeli twój fon nie jest z tego "softu" co ma być nic się nie stanie to tylko zwykła aplikacja *sis
__________________
ragnar is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 20-05-06, 22:50   #8
Bom1222
Junior
 
Zarejestrowany: 15.04.06
Posty: 3
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

czy może ktoś powiedzieć dlaczego podczas instalacji zrywa kontakt z telefonem?????Dzięki z góry.może dlatego że nie pod ten soft???

Ostatnio edytowane przez Bom1222 : 20-05-06 o 22:52.
Bom1222 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 20-05-06, 23:43   #9
$ROGAL$
Teleelemele ;p
 
$ROGAL$'s Avatar
 
Zarejestrowany: 06.02.05
Model: MDA Vario + Samsung OMNIA
Posty: 2,937
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

Cytat:
Napisał Bom1222
czy może ktoś powiedzieć dlaczego podczas instalacji zrywa kontakt z telefonem?????Dzięki z góry.może dlatego że nie pod ten soft???
A czy czasem nie trzeba instalowac z poziomu telefonu? Tzn. wrzucic instalke do koma i z launchera instalowac, albo za pomoca jakiegos menadzera plikow? Sprobuj tak jak mowie i daj znac. A co do tego na jakim sofcie spolszczenie do p800 dziala to odsylam na forum www.my-symbian.com.
__________________
"inwektywy to broń obosieczna. W razie chybienia wracają do nadawcy..." :P
$ROGAL$ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-05-06, 21:41   #10
Bom1222
Junior
 
Zarejestrowany: 15.04.06
Posty: 3
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

okazuje się że mam nie te spolszczenie co trzeba.Czy miałby ktoś może do R1D.A może wiecie gdzie szukać,bo ja już nie mam cierpliwości.
A z tym że instalka z pod fona to fakt.

Ostatnio edytowane przez Bom1222 : 21-05-06 o 21:45.
Bom1222 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-05-06, 21:53   #11
ragnar
Bywalec
 
Zarejestrowany: 10.05.05
Posty: 227
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

Przecierz napisałem ci wyżej że pod "określoną wersje softu" jest spolszczenie, jak masz R1D to zapomnij przykro mi...
__________________

Ostatnio edytowane przez ragnar : 21-05-06 o 22:00.
ragnar is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-05-06, 22:08   #12
Bom1222
Junior
 
Zarejestrowany: 15.04.06
Posty: 3
Odp: SE p800 czy da sie wgarc pl menu ! pomózcie!

Cytat:
Napisał ragnar
Przecierz napisałem ci wyżej że pod "określoną wersje softu" jest spolszczenie, jak masz R1D to zapomnij przykro mi...
"zapomnij przykro mi...." nie wiem jak mam to zrozumieć.Czyli nie ma takiego spolszczenia????
Bom1222 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
POMOZCIE z tym GMAILem Taz Archiwum 8 10-10-05 15:30
T720 Prosze Pomozcie taxido Archiwum 3 09-08-04 13:51
T720i Pomozcie Anonymous Archiwum 3 08-10-03 07:28



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET