Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > MobileOS > UIQ

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 05-05-05, 21:29   #61
Billi
Bywalec
 
Billi's Avatar
 
Zarejestrowany: 28.06.04
Model: SPV M3000 mpx220
Posty: 118
Send a message via AIM to Billi
Odp: [a925] PowerMp3

http://www.iphone-forum.org/viewtopi...r=asc&start=64
Billi is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 05-05-05, 21:48   #62
Kordi2
Bywalec
 
Zarejestrowany: 22.01.05
Posty: 280
Odp: [a925] PowerMp3

Kurde. Mam problema. Niedawno kumpel zrobil mi przejsciowke i myslalem, ze
jest wszystko w porzadku, to znaczy stereo, ale jak w power mp3 wlaczam
prawo/lewo, to kiedy naciskam lewo, to nic sie nie dzieje, a jak daje na prawo
to mi scisza. Zaczynam sie zastanawiac, czy w tej mojej zrobionej
przjsciowce, jednak nie jest cos spieprzone i nie ma zespolonego mono.
Tez tak macie, kiedy probujecie zmieniac prawy/lewy kanal?
Kordi2 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-05-05, 09:31   #63
hardtmuth
Senior
 
Zarejestrowany: 21.12.04
Model: Motka A925
Posty: 444
Odp: [a925] PowerMp3

Mamy oryginalne sluchaweczki i wszystko jest OK
hardtmuth is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-05-05, 09:56   #64
trujka
Junior
 
trujka's Avatar
 
Zarejestrowany: 06.04.05
Model: 3xA925
Posty: 28
Odp: [a925] PowerMp3

Obciąłem oryginalne, do kabla przylutowałem philipsy i również ok.
trujka is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-05-05, 10:20   #65
bartezz
Bywalec
 
bartezz's Avatar
 
Zarejestrowany: 19.12.04
Model: A925
Posty: 117
Odp: [a925] PowerMp3

Hekatopsychos - Tak u mnie tez tak jest ze jesli wlacze piosenek to mi wywala blad programu, pozniej to jak chce wlaczyc jedna piosenke to tez to samo, dopiero musze poczekac, aby znowu wrocilo do normy
I tez jestem za tym, zeby up/down zmiana utworu na inny, a left/right przewijanie, moze zostac nawet te 5 sekundowe.

Ilear wlaczyles najpierw ten przycisk pod tym suwakiem PRE (+12, -12) ?? musi sie on podswietlic na zolto zeby equlizer (czy jak mu tam ) dzialal.
bartezz is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-05-05, 10:35   #66
ilear
De Uiq Magiq
 
ilear's Avatar
 
Zarejestrowany: 10.02.05
Model: HTC wildfire
Posty: 899
Odp: [a925] PowerMp3

no zaarz sie zabieram za dalsze testy
bo opcja jest taka, ze sety dlugie mi nie chce miksowac chyba a krotkie to eqalizer dziala...
__________________
Net Apps has You...
ilear is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-05-05, 16:38   #67
Ziemowit
Moto Pisacz
 
Ziemowit's Avatar
 
Zarejestrowany: 06.12.04
Model: A925
Posty: 44
Odp: [a925] PowerMp3

U mnie jeszcze jest problem z zapisywaniem i odczytywaniem Playlisty.
Jak zapisuje i mam wybrać gdzie to każdy katalog pokazuje mi po kilka razy ale to nie ma znaczenia bo obojętnie którego nie wybiorę to i tak zapisuje w d:\media_files\audio\ a jak chcę wczytać to też wyskakuje po kilka razy to samo a musi być w głownym katalogu d:\ żeby PowerMp3 widział plik *.pls
Ziemowit is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-05-05, 08:29   #68
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Odp: [a925] PowerMp3

ciekawostka przyrodnicza... jak powerMp3 działa w tle i chce otworzyć zdjecie to w 90% przypadków kończy sie talnym zwiechem telefonu (Program Closed-Program MediaServer, reason number 3) po wciśnięciu continue na błedzie pomaga juz tylko wyjecie baterii...
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-05-05, 12:29   #69
bunias
Bywalec
 
bunias's Avatar
 
Zarejestrowany: 27.09.04
Model: Samsung F480
Posty: 105
Send a message via AIM to bunias
Odp: [a925] PowerMp3

Cytat:
Napisał Saintraziel
ciekawostka przyrodnicza... jak powerMp3 działa w tle i chce otworzyć zdjecie to w 90% przypadków kończy sie talnym zwiechem telefonu (Program Closed-Program MediaServer, reason number 3) po wciśnięciu continue na błedzie pomaga juz tylko wyjecie baterii...
dokładnie, u mnie to samo :/ trzeba coś z tym zrobić bo player jest super, ale niestety ma jeszcze trochę niedociągnięć
Pozdr
__________________
Pozdrowienia z N 51°27' E 22°37'
Bun!as
bunias is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-05-05, 13:12   #70
george2002
Bywalec
 
Zarejestrowany: 13.11.04
Model: A925 the Best Phone otw
Posty: 152
Odp: [a925] PowerMp3

nie wiem czy ja mam tylko taki problem, mianowicie w powermp3 jak tapię na playliście na jakimś utworku to wg mnie powinien on się zacząć odtwarzać a tu nic tylko się zaznacza i trza ręcznie play dać sprzydało by się tego buga naprawić tzn żeby działało to jak winamp w winzgrozie
__________________
..::pozdrawiam::..
..::george2002::..
george2002 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-05-05, 13:39   #71
ilear
De Uiq Magiq
 
ilear's Avatar
 
Zarejestrowany: 10.02.05
Model: HTC wildfire
Posty: 899
Odp: [a925] PowerMp3

raczej zly pomysl...mam zle doswiadczenia z czyms takim z mp3go ... po prostu czasami tez chce tapnac zeby sprawdzic info ...takwiec odpada...do jutra rana czekam na jeszcze zgloszenia potem sle maila
__________________
Net Apps has You...
ilear is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-05-05, 14:55   #72
Lipton
Bywalec
 
Lipton's Avatar
 
Zarejestrowany: 01.01.05
Model: a925
Posty: 126
Send a message via AIM to Lipton
Odp: [a925] PowerMp3

U mnie jest tak samo i wydaje mi się że nie jest to bug ale tak autor programu pomyślał i tak zrobił .
Lipton is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-05-05, 18:22   #73
$ROGAL$
Teleelemele ;p
 
$ROGAL$'s Avatar
 
Zarejestrowany: 06.02.05
Model: MDA Vario + Samsung OMNIA
Posty: 2,937
Odp: [a925] PowerMp3

Ja mam ten PowerMP3 na c: i dziala dobrze. Equalizer tez dziala wporzadku. Co do sterowania przyciskami to popieram wersje:
gora/dol - glosniej/ciszej - czyli tak jak obecnie
lewo/prawo (wcisniecie) - nastepna/poprzednia piosenka
lewo/prawo (przytrzymanie) - przewijanie,ale z "przyśpieszeniem"
srodkowy - play/pause, czyli tak jak obecnie

Co do playlisty (ktos pisal ze cos tam szwankuje) to sie niewypowiem bo jade na standardowej karcie pamieci i w tej chwli mam jedna mp3-ke , ale fakt ze te foldery sa zdublowane (a nawet wiej razy zdublowane - kurde slowa mi brakuje ale wiecie o co chodzie )
__________________
"inwektywy to broń obosieczna. W razie chybienia wracają do nadawcy..." :P
$ROGAL$ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-05-05, 22:20   #74
george2002
Bywalec
 
Zarejestrowany: 13.11.04
Model: A925 the Best Phone otw
Posty: 152
Odp: [a925] PowerMp3

raczej zly pomysl...mam zle doswiadczenia z czyms takim z mp3go ... po prostu czasami tez chce tapnac zeby sprawdzic info ...takwiec odpada...do jutra rana czekam na jeszcze zgloszenia potem sle maila

^^^^
tzn że będzie trza za każdym razem najpierw wybierać z listy mp3 a później dawać play a nie lepiej by od razy jak się tapnie mp3-kę na liście się odtwarzała wybrana ???
__________________
..::pozdrawiam::..
..::george2002::..

Ostatnio edytowane przez george2002 : 07-05-05 o 22:23.
george2002 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-05-05, 22:35   #75
$ROGAL$
Teleelemele ;p
 
$ROGAL$'s Avatar
 
Zarejestrowany: 06.02.05
Model: MDA Vario + Samsung OMNIA
Posty: 2,937
Odp: [a925] PowerMp3

Cytat:
Napisał george2002
raczej zly pomysl...mam zle doswiadczenia z czyms takim z mp3go ... po prostu czasami tez chce tapnac zeby sprawdzic info ...takwiec odpada...do jutra rana czekam na jeszcze zgloszenia potem sle maila

^^^^
tzn że będzie trza za każdym razem najpierw wybierać z listy mp3 a później dawać play a nie lepiej by od razy jak się tapnie mp3-kę na liście się odtwarzała wybrana ???
Tobie nic niezaszkodzi wcisnac przycisk play, a ilearowi (mnie rowniez) to przeszkadza bo sprawdza sobie czasami tylko info o mp3-ce i niechce jej odtwarzac. Pomysl ileara jest dosc kompromisowy.
__________________
"inwektywy to broń obosieczna. W razie chybienia wracają do nadawcy..." :P
$ROGAL$ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 08-05-05, 22:33   #76
_PrEzEs_
Junior
 
_PrEzEs_'s Avatar
 
Zarejestrowany: 06.05.05
Model: Motorola A925
Posty: 9
Odp: [a925] PowerMp3

Proponuje jeszcze dodatkowo : (nie wiem o ile to bedzie mozliwe) - mozliwosc "recznego" ustawiania EQ (nie za pomoca rysika) co umozliwia dokladniejsze skoki na suwakach oraz przelaczanie (tak jak w Winampie) do czasu pozostalego do konca piosenki.
__________________
-=PrEzEs=-
-Just PoProstu-
A925 Hybryda 0.8.2 + Tuning.
_PrEzEs_ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-05-05, 20:39   #77
$ROGAL$
Teleelemele ;p
 
$ROGAL$'s Avatar
 
Zarejestrowany: 06.02.05
Model: MDA Vario + Samsung OMNIA
Posty: 2,937
Odp: [a925] PowerMp3

Dobrym pomyslem bylo by zrobic tak, aby przy przelaczeniu na nastepna/poprzednia piosenke za pomoca klawisza (najlepiej tak jak proponowalem 4 posty wyzej ) muza byla odtwarzana automatycznie, a jezeli wybieralibysmy utwor rysikiem z playlisty to trzeba by bylo tapnac na play. No i zeby w trakcie odtwarzania jak wybierze sie z listy rysikiem inny utwor to zeby muzyka sie nie zatrzymywala - tak jak to ma miejsce obecnie ....no ale mail juz ewnie poszedl
ilear jesli niemasz nic przeciwko to doslij do autora powermp3 moje sugestie - mysle ze to "najleprzejsze" rozwiazanie
__________________
"inwektywy to broń obosieczna. W razie chybienia wracają do nadawcy..." :P
$ROGAL$ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-05-05, 20:49   #78
ilear
De Uiq Magiq
 
ilear's Avatar
 
Zarejestrowany: 10.02.05
Model: HTC wildfire
Posty: 899
Odp: [a925] PowerMp3

nieposzedl....czekalem jeszcze ale dzis wysylam...dobry pomysl rogalku
__________________
Net Apps has You...
ilear is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 10-05-05, 01:14   #79
dexter
Szalony MotoManiak
 
dexter's Avatar
 
Zarejestrowany: 01.03.05
Model: W950iMysticPurple V3Black
Posty: 874
Send a message via AIM to dexter
Odp: [a925] PowerMp3

tak siak czy inaczej w obecnej wesrsji mimo ze wiatminizowanej PowerMP3 jest niebezpieczny - wystarczy polaczenie przychodzace w trakcie sluchania muzy zeby udusic telefon
__________________
dexter is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 10-05-05, 09:11   #80
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Odp: [a925] PowerMp3

Cytat:
Napisał dexter
tak siak czy inaczej w obecnej wesrsji mimo ze wiatminizowanej PowerMP3 jest niebezpieczny - wystarczy polaczenie przychodzace w trakcie sluchania muzy zeby udusic telefon
to chyba lekka przasada... wielokrotnie do mnie dzwoniono i ja tez dzwoniłem nie wyłączając PowerMp3 i poza rwaniem muzyki nigdy mi fona nie zwiesiło
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 10-05-05, 11:38   #81
dexter
Szalony MotoManiak
 
dexter's Avatar
 
Zarejestrowany: 01.03.05
Model: W950iMysticPurple V3Black
Posty: 874
Send a message via AIM to dexter
Odp: [a925] PowerMp3

Cytat:
Napisał Saintraziel
to chyba lekka przasada... wielokrotnie do mnie dzwoniono i ja tez dzwoniłem nie wyłączając PowerMp3 i poza rwaniem muzyki nigdy mi fona nie zwiesiło
widac mam pecha
__________________
dexter is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-05-05, 09:05   #82
ilear
De Uiq Magiq
 
ilear's Avatar
 
Zarejestrowany: 10.02.05
Model: HTC wildfire
Posty: 899
Odp: [a925] PowerMp3

ok mail poszedl, poprosilem o zmiane next/prev na press i przewijanie na hold (oczywiscie rosnace logarytmicznie oraz o poprawienie o ile mozliwe eqalizera dla ogg oraz zminimalizowania tych stopow podczas uruchamiania innych aplikacji. Czekam na reply
__________________
Net Apps has You...
ilear is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-05-05, 10:59   #83
$ROGAL$
Teleelemele ;p
 
$ROGAL$'s Avatar
 
Zarejestrowany: 06.02.05
Model: MDA Vario + Samsung OMNIA
Posty: 2,937
Odp: [a925] PowerMp3

Cytat:
Napisał ilear
ok mail poszedl, poprosilem o zmiane next/prev na press i przewijanie na hold (oczywiscie rosnace logarytmicznie oraz o poprawienie o ile mozliwe eqalizera dla ogg oraz zminimalizowania tych stopow podczas uruchamiania innych aplikacji. Czekam na reply
Kurde spoznilem sie, ale mozesz przecierz jeszcze doslac tylko niech ktos jeszcze sprawdzi to co napisze bo ja niemam jak (wszyscy w domq maja 0zl na koncie ): wiec przy sluchaniu eMPe3 jak mam vibre wlaczona to gdy ktos do mnie dzwoni muza jest zatrzymywana i moge odebrac fona, ale jak mam wlaczony sam dzwonek to jak ktos zadzwoni to zaczyna przycinac jak skur***** i trzeba samemu dac "stop" i wtedy dopiero slychac dzwonek i mozna odebrac Kombinacji dzwonek +vibra (vibby/vibor) nieprobowalem, ale mysle ze bedzie tak jak przy samym dzwonku Jak pisalem niemam teraz skad "cyny" puscic do siebie wiec niech ktos to jeszcze sprawdzi i ilear doslalby "upgrade bug'ów"
__________________
"inwektywy to broń obosieczna. W razie chybienia wracają do nadawcy..." :P
$ROGAL$ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-05-05, 16:00   #84
ilear
De Uiq Magiq
 
ilear's Avatar
 
Zarejestrowany: 10.02.05
Model: HTC wildfire
Posty: 899
Odp: [a925] PowerMp3

Hmm to juz zaczyna byc zastanawiajace, bo w tym przypadku mi sie nic nie tnie (mam na D instalowane) dziala git...co innego ze telefon wogole przy dzwonieniu szfankuje mi i teraz niewiem czy to moja skorka do phone, czy hybryda czy co...bede mial troszke do zbadania chyba
__________________
Net Apps has You...
ilear is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-05-05, 17:10   #85
_TB_TB_
Junior
 
_TB_TB_'s Avatar
 
Zarejestrowany: 03.05.05
Posty: 21
Odp: [a925] PowerMp3

Na moim starym P800 też było rwanie przy dowolnym mp3playerze i korzystaniu z karty pamięci:> Po prostu jak muzyka leci z karty, odradzam korzystanie z danych na niej zapisanych (w P800 kończyło się to komunikatem "retry or data will be lost" z przyciskiem [abort] []retry] [ignore] i zniszczeniem systemu plików na karcie )
_TB_TB_ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-05-05, 19:39   #86
dexter
Szalony MotoManiak
 
dexter's Avatar
 
Zarejestrowany: 01.03.05
Model: W950iMysticPurple V3Black
Posty: 874
Send a message via AIM to dexter
Odp: [a925] PowerMp3

Cytat:
Napisał ilear
Hmm to juz zaczyna byc zastanawiajace, bo w tym przypadku mi sie nic nie tnie (mam na D instalowane) dziala git...co innego ze telefon wogole przy dzwonieniu szfankuje mi i teraz niewiem czy to moja skorka do phone, czy hybryda czy co...bede mial troszke do zbadania chyba
skorka na klawiaturke bardzo "obciaza" telefon - dlugo startuje rozmowe i dlugo wraca do klawiaturki po zakonczeniu
__________________
dexter is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-05-05, 22:08   #87
Rauko
Junior
 
Zarejestrowany: 23.04.05
Posty: 6
Odp: [a925] PowerMp3

Kurcze, czy jest już na sieci wersja, która nie ma trzasków podczas odtwarzania ??
I ew. jakaś witaminka ??
Rauko is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-05-05, 22:15   #88
$ROGAL$
Teleelemele ;p
 
$ROGAL$'s Avatar
 
Zarejestrowany: 06.02.05
Model: MDA Vario + Samsung OMNIA
Posty: 2,937
Odp: [a925] PowerMp3

Cytat:
Napisał Rauko
Kurcze, czy jest już na sieci wersja, która nie ma trzasków podczas odtwarzania ??
I ew. jakaś witaminka ??
Jest i to od "dawna" Poszukaj na www.i-phone.forum.org
__________________
"inwektywy to broń obosieczna. W razie chybienia wracają do nadawcy..." :P
$ROGAL$ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-05-05, 22:33   #89
Rauko
Junior
 
Zarejestrowany: 23.04.05
Posty: 6
Odp: [a925] PowerMp3

Coś nie działa ta stronka

PS. Już na nią inaczej wlazłem. THX już szukam.
Chyba, że możesz mi na gg podesłać 1641389 - jeżeli ci się chce to był bym bardzo wdzięczny.

PS2. Przeszukałem i-phone, ale link już chyba zniknął
Dajci "darmową" wersję na maila [email protected]

Ostatnio edytowane przez Rauko : 11-05-05 o 22:47.
Rauko is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 11-05-05, 23:00   #90
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Odp: [a925] PowerMp3

Cytat:
Napisał Rauko
Coś nie działa ta stronka

PS. Już na nią inaczej wlazłem. THX już szukam.
Chyba, że możesz mi na gg podesłać 1641389 - jeżeli ci się chce to był bym bardzo wdzięczny.

PS2. Przeszukałem i-phone, ale link już chyba zniknął
Dajci "darmową" wersję na maila [email protected]
o rane niektórym to sie nie chce nic robic ze szkoda gadać..TU masz bezpośredniego linka..
a zanim zaczniesz gadac że szukałes to Ci powiem że słabo szukałeś bo nawet tego wątku nie przeczytałeś.. looknij sobie na 61 post w tym temacie..
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
A1000 PowerMP3 - najnowsza wersja. pisarz Gry i Aplikacje 3 07-02-06 18:22
A92x powermp3 Adaśko Archiwum 4 05-11-05 15:34
A92x [a925] PowerMP3 - nie działa? a925motka Archiwum 6 30-09-05 14:28
A92x [A925] PowerMP3 2.0 problem EuGene UIQ 4 22-08-05 19:15
A92x [A925] powermp3 & advanced call manager dexter Archiwum 95 04-05-05 11:42



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET