Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > MobileOS > UIQ

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 09-11-04, 17:22   #31
Robson
Prawie A.D.M.I.N. :P
 
Robson's Avatar
 
Zarejestrowany: 18.04.04
Model: SPV M650, SE K550i
Posty: 997
Send a message via AIM to Robson
Jakie gierki polecacie??
Bo nie mogę znaleść dooma z dwoma wadami <_< i nie chce mi sie odpalić!
__________________
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" MARK TWAIN
POZDRAWIAM ROBSON
Robson is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 09-11-04, 17:32   #32
minioV500
Senior
 
minioV500's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.08.04
Model: XDA EXEC + wynalazki :)
Posty: 432
http://www.top50emu.com/ http://www.top-www.com/gaming/ ale tego jest, może coś sie przyda no to do szperania
__________________
Wyczyść sfooj monitor na cacy
minioV500 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 17:42   #33
kundzio
Junior
 
Zarejestrowany: 21.04.04
Model: a925
Posty: 8
Send a message via AIM to kundzio
Chodzi a co jest teraz fajnego w co sam grasz albo grales i czy te gry wszystkie sa w takim malym oknie
kundzio is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 17:53   #34
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Cytat:
Originally posted by Robson+09/11/04-20:22--><div class='quotetop'>CYTAT(Robson @ 09/11/04-20:22)</div><div class='quotemain'>Jakie gierki polecacie??
Bo nie mogę znaleść dooma z dwoma wadami <_< i nie chce mi sie odpalić!
[snapback]64408[/snapback]
[/b]

jeśli brakuje Ci trzeciego wada to prosze bardzo [attachmentid=928] one nie muszą być z jednaj wersji

Cytat:
Originally posted by [email protected]/11/04-20:32
http://www.top50emu.com/ http://www.top-www.com/gaming/ ale tego jest, może coś sie przyda no to do szperania
[snapback]64410[/snapback]
<_< odradzam korzystanie z tych odsyłaczy czesto pakują w niezłe bagno (swego czasu ściągałem wszystko co sie dało ) jest tylko kilka naprawdę solidnych stron z romami <_< a na www.romnation.net jest ich najwiecej

<!--QuoteBegin-kundzio
@09/11/04-20:42
Chodzi a co jest teraz fajnego w co sam grasz albo grales i czy te gry wszystkie sa w takim malym oknie
[snapback]64416[/snapback]
[/quote]
wszystkie gierki pod picoDrive chodzą fullscreen przy przekręconym o 90 stopni fonie poszperaj w opcjach
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 18:04   #35
Robson
Prawie A.D.M.I.N. :P
 
Robson's Avatar
 
Zarejestrowany: 18.04.04
Model: SPV M650, SE K550i
Posty: 997
Send a message via AIM to Robson
Cytat:
Originally posted by Saintraziel@09/11/04-18:53
jeśli brakuje Ci trzeciego wada to prosze bardzo [attachmentid=928] one nie muszą być z jednaj wersji
[snapback]64423[/snapback]
Dzięki zaraz spróbuję wgrać
__________________
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" MARK TWAIN
POZDRAWIAM ROBSON
Robson is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 18:08   #36
kundzio
Junior
 
Zarejestrowany: 21.04.04
Model: a925
Posty: 8
Send a message via AIM to kundzio
Doom cos nie chce chodzic po wgraniu i uruchomieniu pico sie wylacza
kundzio is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 18:15   #37
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Cytat:
Originally posted by kundzio@09/11/04-21:08
Doom cos nie chce chodzic po wgraniu i uruchomieniu pico sie wylacza
[snapback]64431[/snapback]
chyba nie bardzo czytałeś temat od początku co??
doom nie jest pod Pico Drive tylko jest aplikacją "stand alone" pisaną na a920 zeby pograć w dooma trzeba mieć edoom.sis a wady wrzucić do katalogu d:\media files\documents\doom
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 18:17   #38
Robson
Prawie A.D.M.I.N. :P
 
Robson's Avatar
 
Zarejestrowany: 18.04.04
Model: SPV M650, SE K550i
Posty: 997
Send a message via AIM to Robson
hiehie Doomik już śmiga i to z dziwiękiem!!! wad1 zajmuje 4MB a wad3 pobrany z w/w linka Dzięki!!

Niestety ni znajduje mi żadnych gier na emame!! Nie wiem co jest!?
Gdzie wgrywaliście *.bin? na D:\emame\ ? czy do documents?
__________________
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" MARK TWAIN
POZDRAWIAM ROBSON
Robson is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 18:23   #39
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Cytat:
Originally posted by Robson@09/11/04-21:17
Niestety ni znajduje mi żadnych gier na emame!! Nie wiem co jest!?
Gdzie wgrywaliście *.bin? na D:\emame\ ? czy do documents?
[snapback]64439[/snapback]
gier na emame jest multum na romnation.net jednak radzę sobie na razie darować ten emulator <_< ze względu na to że zipy pod mame trzeba przerabiać żeby były kompatybilne z wersją emame na a925... link do dokładnej instrukcji przerabiania jest w pierwszym poście.. aczkolwiek dopóki nie doczekamy się implementacji emame 1.2 na a925 to co najwyżej pogramy sobie w marne wersje pacmana...
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 18:32   #40
Robson
Prawie A.D.M.I.N. :P
 
Robson's Avatar
 
Zarejestrowany: 18.04.04
Model: SPV M650, SE K550i
Posty: 997
Send a message via AIM to Robson
Cytat:
Originally posted by Saintraziel@09/11/04-19:23
gier na emame jest multum na romnation.net jednak radzę sobie na razie darować ten emulator <_< ze względu na to że zipy pod mame trzeba przerabiać żeby były kompatybilne z wersją emame na a925... link do dokładnej instrukcji przerabiania jest w pierwszym poście.. aczkolwiek dopóki nie doczekamy się implementacji emame 1.2 na a925 to co najwyżej pogramy sobie w marne wersje pacmana...
[snapback]64440[/snapback]
No to średnio <_<
Czy może stanowić problem to, że mam a920?
__________________
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" MARK TWAIN
POZDRAWIAM ROBSON
Robson is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 18:36   #41
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Cytat:
Originally posted by Robson@09/11/04-21:32
No to średnio <_<
Czy może stanowić problem to, że mam a920?
[snapback]64442[/snapback]
raczej niebardzo z tego wzgledu że ememe 1.0 było docelowo pisane na a920 a pliczki powinienes wrzucać do d:\mame\roms
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 19:55   #42
Robson
Prawie A.D.M.I.N. :P
 
Robson's Avatar
 
Zarejestrowany: 18.04.04
Model: SPV M650, SE K550i
Posty: 997
Send a message via AIM to Robson
Cytat:
Originally posted by Saintraziel@09/11/04-19:36
raczej niebardzo z tego wzgledu że ememe 1.0 było docelowo pisane na a920 a pliczki powinienes wrzucać do d:\mame\roms
[snapback]64444[/snapback]
tam właśnie wrzucałem pliki...ale nic nie chciało wykryć w fonie
__________________
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" MARK TWAIN
POZDRAWIAM ROBSON
Robson is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 20:08   #43
ediediedi
Bywalec
 
ediediedi's Avatar
 
Zarejestrowany: 01.11.04
Model: LG U8120
Posty: 144
te emulatroy dzialaja na e398?
__________________
LG U8120 :)
ediediedi is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-11-04, 20:17   #44
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Cytat:
Originally posted by ediediedi@09/11/04-23:08
te emulatroy dzialaja na e398?
[snapback]64458[/snapback]
raczej wątpliwe ale zawsze możesz spróbować
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 14-11-04, 18:09   #45
senio
Junior
 
Zarejestrowany: 11.11.04
Posty: 11
Cytat:
Originally posted by Saintraziel@04/11/04-13:04
Troche się rozglądałem i to jest to co znalazłem:
1. PicoDrive do emulacji Segi
poprawiona wersja emulatora jest na emule..
Segi nie trzeba przedstawiac a gierki pewnie też na emule są...
A to link dzieki uprzejmości schockolate : http://www.teamskurt.com/ADMINS/a920.htm
2. Frodo do emulacji c64
Zarówno emulator jak i gierki można legalnie ściągac stąd : http://www.c64unlimited.net/
3. Emame (pecetowe Mame )
Obsługuje 1294 gry - jakoże to mame to gierki są tu : http://www.romnation.net/srv/roms/mame.html
Wersja 1.0 na a925 i informacje są tutaj: http://www.harmonicode.com/EMame/
Strona domowa: http://www.yipton.demon.co.uk/
4. egboy do emulacji gameboy/gameboy color
jest to zmodyfikowany emulator goboy.. podobno lepszy
wersja 0.8 jest tutaj: http://home.comcast.net/~stevesprojects/egboy_a920.sis
gierki na GB : http://www.romnation.net/srv/roms/gb.html
gierki na GBC: http://www.romnation.net/srv/roms/gbc.html
5. scummVM bardzo ciekawy emulatorek
Emulator jest tutaj: http://dreo.org/p800/escummvm/files/escummvm0613.sis
Strona domowa tutaj : http://www.scummvm.org/

Wrzucałem wszystkie na telefon i nie mogłem zainstalować tylko Frodo (chyba z powodu uszkodzonego pliku).
Pozostałe instalują się i chodzą (trochę za dużo zabawy jest z Emame ale jak ktoś chce to emulator działa )
edit :
frodo jest całkowicie sprawny tak wiec polecam
[snapback]63296[/snapback]

Witam
Proszę o pomoc,jak uruchamiać gry e egboy-u?
Pozdr
senio is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-11-04, 11:24   #46
Boxster
Moto Pisacz
 
Boxster's Avatar
 
Zarejestrowany: 15.11.04
Posty: 37
Wgrałem 2 rózne *.wad-y do katalogu D:/Media/Document/DOOM/ i podaczas uruchamiania pajawia sie opcja: "Stop" i "Resume", a po wybraniu tej drugiej pojawia mi sie komunikat: "Could not resume". Czy ktoś łapie w czym tkwi problem?

Może mam walniete pliki @.wad, ale wydaje mi sie ze sa ok, w koncu pochodza 2 róznych wersji gry DOOM95 (ok 4mb) i DOOM2 (ok 14mb). Prosze o namiar do waszych DOOMów...
Boxster is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-11-04, 11:30   #47
Robson
Prawie A.D.M.I.N. :P
 
Robson's Avatar
 
Zarejestrowany: 18.04.04
Model: SPV M650, SE K550i
Posty: 997
Send a message via AIM to Robson
Cytat:
Originally posted by Boxster@21/11/04-12:24
Wgrałem 2 rózne *.wad-y do katalogu D:/Media/Document/DOOM/ i podaczas uruchamiania pajawia sie opcja: "Stop" i "Resume", a po wybraniu tej drugiej pojawia mi sie komunikat: "Could not resume". Czy ktoś łapie w czym tkwi problem?

Może mam walniete pliki @.wad, ale wydaje mi sie ze sa ok, w koncu pochodza 2 róznych wersji gry DOOM95 (ok 4mb) i DOOM2 (ok 14mb). Prosze o namiar do waszych DOOMów...
[snapback]67777[/snapback]
Wgraj sobie 1wada z wersji 95(4mb) i wada3 (ok 400kb spakowany) z linka, który był wcześniej podany w tym temacie. J tak zrobiłem i wszystko normalnie śmiga
__________________
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" MARK TWAIN
POZDRAWIAM ROBSON
Robson is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-11-04, 13:02   #48
Boxster
Moto Pisacz
 
Boxster's Avatar
 
Zarejestrowany: 15.11.04
Posty: 37
Cytat:
Originally posted by Robson@21/11/04-13:30
Wgraj sobie 1wada z wersji 95(4mb) i wada3 (ok 400kb spakowany) z linka, który był wcześniej podany w tym temacie. J tak zrobiłem i wszystko normalnie śmiga
[snapback]67784[/snapback]
Dzięki Robson, czy u Ciebie też przycina dzwięk?
Boxster is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 21-11-04, 13:13   #49
Robson
Prawie A.D.M.I.N. :P
 
Robson's Avatar
 
Zarejestrowany: 18.04.04
Model: SPV M650, SE K550i
Posty: 997
Send a message via AIM to Robson
Cytat:
Originally posted by Boxster@21/11/04-14:02
Dzięki Robson, czy u Ciebie też przycina dzwięk?
[snapback]67828[/snapback]
Z tego co pamiętam to dzwięk był chyba w porządku i nic nie przycinało.
Nie moge teraz sprawdzić , bo już nie mam a920
__________________
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" MARK TWAIN
POZDRAWIAM ROBSON
Robson is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 24-11-04, 14:55   #50
Hex
Bywalec
 
Hex's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.03.04
Model: MDA III, A925
Posty: 192
Send a message via AIM to Hex
Gdzie znalezc doom1.wad i doom2.wad? Wszystkie linki jakie znalazłem nie działają. Szukam najlepiej tej wersji 4mb o której piszecie.


EDIT: Znalazłem, robi wrażenie!
__________________
profil na digart:
http://www.digart.pl/pokaz.lista.php?userid=hex
Hex is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 01-12-04, 00:21   #51
maro
Moto Pisacz
 
maro's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.02.04
Model: T722i, A925, e616V
Posty: 65
Send a message via AIM to maro
Cytat:
Originally posted by Boxster@21/11/04-14:02
Dzięki Robson, czy u Ciebie też przycina dzwięk?
[snapback]67828[/snapback]
No wlasnie u Was tez przycina? U mnie niestety owszem, moze to zalezy od wersji pliku wad1? Ja mam 4,8MB.
__________________
pzdr
maro
maro is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 03-12-04, 19:36   #52
eSiK
Connecting People
 
eSiK's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.11.04
Model: iPhone & Moto V3xx
Posty: 228
Send a message via AIM to eSiK Send a message via Skype™ to eSiK
Post

A ja pytanko innego formatu.

Niedlugo (jak mi szcescie dopisze ) bede szczesliwym (?) posiadaczem A925 i ciekaw jestem czy jest na ten telefonik jakas ciekawwa odslona TombRaidera (np. taka jak jest na N-Gage) i czy jest jakis emulator gier z N-Gage?!?

Jesli tak to bylbym wdzieczny za info

PS: Jakie polecacie gierki pelnoekranowe (najlepiej 3D) na ten A925?
__________________
* www.PRESDESIGN.net :: homesite :)
eSiK is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-12-04, 20:51   #53
kordi82
Moto Pisacz
 
Zarejestrowany: 11.05.04
Posty: 36
Nie widzialem, zeby ktos poruszyl ten problem, wiec ja to zrobie.
Wrzucilem sobie frodo. Na pierwszy rzut oka jest ok. niestety sa
dwa dosc powazne problemy.

Po pierwszem na full screen jak sie przekreci obraz, to niestety
klawisz nawigacyjny, o tym nie wie. Tzn. obraz mamy obrocony
o 90 stopni a trzeba sie poruszac jakby byl normalnie.
Da sie to jakos rozwiazac?

I druga sprawa. Nie wiem dlaczego, klawisz nawigacyjny w grach
reaguje mi pulsacyjnie. Tzn. przytrzymuje go w prawo, postac
idzie kawalek po czym sie zatrzymuje. Zeby isc dalej, trzeba
puscic i jeszcze raz nacisnac. Przy zrecznosciowkach to jest hardcore.
Probowalem grac w giana sisters, ale sie po prostu nie da ...
Da sie cos z tym zrobic? Wiem, ze klawisz poza emulatorem
nie ma takich problemow (przy przegladaniu zdjec, jak sie
przytrzyma w jedna strone to obraz caly czas idzie ...), wiec to na
pewno wina softu ...

P.S.
Jak ktos sie chce bawic frodo to ja polecam gierki:
War for the Crown
Medieval Lords
Oil Imperium (chociaz u mnie nie chodzi)
Theatre Europe

Wszystko to strategie. Szczegolnie pierwsza jest miodna.
Mozna grac i grac ... (z tym, ze tez mam z nia drobny
problem, ale chyba uda mi sie go rozwiazac).
kordi82 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-12-04, 09:23   #54
iwoo
Junior
 
iwoo's Avatar
 
Zarejestrowany: 07.12.04
Posty: 5
Post

Witam, dzieki za poruszony temet na forum. Gry są kozackie!!!!!

Nie macie przypadkiem pgogramow do tego telefonu?? Ale pełnych wersji:
divix, quickoffice, winamp, windows explore, gps, itp.itd. W razie czego piszcie na forum albo slijcie na [email protected]. Pozdrawiam wszystkich!!
iwoo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 14-12-04, 17:01   #55
eSiK
Connecting People
 
eSiK's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.11.04
Model: iPhone & Moto V3xx
Posty: 228
Send a message via AIM to eSiK Send a message via Skype™ to eSiK
Post

Odswiezam temat!

Jakie gry na Pico polcecacie? Chodzi mi glownie o jakies mordobicia lub wyslicigi....

Ja osobiscie polecam Mortal Komaba 3 :B

Czy wy tez nie macie dzwieku w Pico i czy nie mozecie nagrac ustawien? (musze za kazdym razem ustawiac Control Config od nowa

PS: Sa jakies dobre wyscigi pod Symbiana dzialajce dobrze na A925, a nie tak jak RallyPro Contest, ktore rozwalaja ekran?
__________________
* www.PRESDESIGN.net :: homesite :)
eSiK is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 14-12-04, 22:57   #56
rozowa_chmurka
dziecko neostrady
 
rozowa_chmurka's Avatar
 
Zarejestrowany: 04.05.04
Model: N70
Posty: 2,129
Ja mam demo Rally pro pod A925, ktory nie rozwala ekranu.
Co do emulatorów, to polecam Scumma i 2 cześci monkey island, sam & max, full thortle itp
__________________
http://strzelamkulture.pl => moje foto portfolio
rozowa_chmurka is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 15-12-04, 15:49   #57
PIECIA88
Junior
 
PIECIA88's Avatar
 
Zarejestrowany: 22.11.04
Model: Motorola A1000
Posty: 13
Send a message via Skype™ to PIECIA88
dla mnie też gry na pico chodzą bez dźwięku,co zrobić żeby to zmienić??
__________________
POLSKA PONAD WSZYSTKO !!!!
PIECIA88 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-12-04, 01:25   #58
eSiK
Connecting People
 
eSiK's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.11.04
Model: iPhone & Moto V3xx
Posty: 228
Send a message via AIM to eSiK Send a message via Skype™ to eSiK
Arrow

juz odkrylem ze tylko czesc gier na pico (v. 25) chodzi z dzwiekiem... wiekszosc niestety albo bez dzwieku albo z bardzo znieksztalconym dzwiekiem, ktory w dodatku spowalnia prace emualtora
__________________
* www.PRESDESIGN.net :: homesite :)
eSiK is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-12-04, 15:42   #59
maro
Moto Pisacz
 
maro's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.02.04
Model: T722i, A925, e616V
Posty: 65
Send a message via AIM to maro
Cytat:
Originally posted by PR3S@16/12/04-02:25
juz odkrylem ze tylko czesc gier na pico (v. 25) chodzi z dzwiekiem... wiekszosc niestety albo bez dzwieku albo z bardzo znieksztalconym dzwiekiem, ktory w dodatku spowalnia prace emualtora
[snapback]75975[/snapback]
Zgadza sie ,
jeszcze co do pico.... też tak macie?, że dajmy na to sterując postacią w prawo i przytrzymujac kontroler, gra w pewnym momencie zaczyna szarpac, robi sie efekt jakby powtarzania przycisku (szybko cyka - przy wlaczonych tonach klawiatury) - po odpuszczeniu na moment przycisku wszystko wraca do normy. Moze da sie to jakos wylaczyc?
__________________
pzdr
maro
maro is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-12-04, 17:38   #60
gond
Junior
 
Zarejestrowany: 07.12.04
Posty: 13
Witam. Ja wyłączyłem dźwięki dla przyciskania klawiszy i przyciskania ekranu i chodzi ok. nie przycina, tylko z pico ten problem że jak się czasami da na full screen to już nie można wrócić do menu telefonu trzeba wyłaczać phona dlatego rzadko daję full screen.
gond is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
A92x [A925].jar .jad .bin--->jakie emulatory?? qbas118 Gry i Aplikacje 2 16-08-05 14:42
MPx200 [MPX xxx] akcesoria dostepne w polsce do motki kociu Archiwum 86 08-08-05 16:35
A92x [a925] Emulatory WebA Gry i Aplikacje 19 27-06-05 09:42
MPx200 [mpx200] Emulatory tomi-1987-17 Archiwum 5 11-06-05 17:26



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET