Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > Telefony > Sony/SE > Gry i Aplikacje

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 14-02-07, 21:06   #1
Magisterek
Junior
 
Magisterek's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.05.06
Model: K750i
Posty: 11
Send a message via AIM to Magisterek
[ K750i] stroboskop

Witam was!

Czyjest mozliwosc wlaczenia flasha jako lampy stroboskopowej. Moj klega w W800i ma taka mozliwosc chodzil w to przez jakis kod cos w stylu np. ->x2 potem <- jakos tak bylo ale nie pamietma dokladnei czy jest mozliwosc wlaczenia tego w K750i??
Magisterek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 15-02-07, 15:01   #2
Jorgos
Bywalec
 
Jorgos's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.10.03
Model: T72xi & K750i & e51
Posty: 308
Odp: [ K750i] stroboskop

Być może włączył test lampy => >*<<*<* => testy usług => dioda flasha.
__________________
Pozdrawiam Jorgos :)
Jorgos is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 15-02-07, 19:33   #3
Magisterek
Junior
 
Magisterek's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.05.06
Model: K750i
Posty: 11
Send a message via AIM to Magisterek
Odp: [ K750i] stroboskop

niestety nie dziala. zna ktos inny sposob ??
Magisterek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 15-02-07, 21:23   #4
lol.ek
Bywalec
 
lol.ek's Avatar
 
Zarejestrowany: 01.08.06
Model: ♪W910i
Posty: 289
Send a message via AIM to lol.ek
Odp: [ K750i] stroboskop

jak to nie dziala kilkasz kolejno(>< joy w prawo lub lewo * klawisz w lewym dolnym rogu) >*<<*<* i potem test uslug...dioda flash i lampa miga ale zeby od razu stroboskop to nie powiedzial bylm
lol.ek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-02-07, 14:28   #5
Magisterek
Junior
 
Magisterek's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.05.06
Model: K750i
Posty: 11
Send a message via AIM to Magisterek
Odp: [ K750i] stroboskop

no dobra moze zle porownanie :P. a jednak dziala dziek wielkie :P
Magisterek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-02-07, 06:56   #6
kopara86
Junior
 
Zarejestrowany: 12.02.07
Model: zmieniają sie wraz z modą
Posty: 4
Send a message via Skype™ to kopara86
Odp: [ K750i] stroboskop

e tam szkoda bateri
kopara86 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-02-07, 10:10   #7
Magisterek
Junior
 
Magisterek's Avatar
 
Zarejestrowany: 26.05.06
Model: K750i
Posty: 11
Send a message via AIM to Magisterek
Odp: [ K750i] stroboskop

zalezy jak kto patrzy na ta baterie :P
Magisterek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
E1 Pytanie o Światłą klubowe i stroboskop CeZar007 Seria Exxx 10 30-01-07 21:29
E398 czy idzie włączyć stroboskop?? Ladricz Archiwum 3 25-05-06 20:50
Wszystkie Stroboskop i latarka w javie? p_obmin Archiwum 5 06-01-06 21:28
E1 Stroboskop E365Man Archiwum 7 29-11-05 19:31



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET