Fototekstura.pl
forum aukcje grupy pliki sound faq poczta
Zasady Forum

Wróć   MaTraX.NET > MobileOS > UIQ

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Old 16-12-04, 22:45   #61
maro
Moto Pisacz
 
maro's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.02.04
Model: T722i, A925, e616V
Posty: 65
Send a message via AIM to maro
Cytat:
Originally posted by gond+16/12/04-18:38--><div class='quotetop'>CYTAT(gond @ 16/12/04-18:38)</div><div class='quotemain'>Witam. Ja wyłączyłem dźwięki dla przyciskania klawiszy i przyciskania ekranu i chodzi ok. nie przycina,
[snapback]76179[/snapback]
[/b]

Faktycznie, proste, a skuteczne - przestalo przycinac.

<!--QuoteBegin-gond
@16/12/04-18:38
tylko z pico ten problem że jak się czasami da na full screen to już nie można wrócić do menu telefonu trzeba wyłaczać phona dlatego rzadko daję full screen.
[snapback]76179[/snapback]
[/quote]

Na ten "problem" tez jest proste lekarstwo - po prostu musisz nacisnac ekran w miejscu w ktorym na starcie pojawia sie napis pico... i ponizej rozwija sie menu, tam znajdziesz exit
__________________
pzdr
maro
maro is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Fototekstura.pl - fotografia magazyn
Old 27-12-04, 15:30   #62
hardtmuth
Senior
 
Zarejestrowany: 21.12.04
Model: Motka A925
Posty: 444
witam,

mam problem z emame, tylko jedna gre mi wykryl po wrzuceniu do pamieci, reszty nie wykrywa, wszystko wrzucam na karte do mame/roms, tekken 2 np ver 20MB nie chce ruszyc, SF, pac many itp, tylko jakies play girls - arkanoid z babkami dziala :/.
hardtmuth is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 02-01-05, 02:36   #63
nicos
Junior
 
nicos's Avatar
 
Zarejestrowany: 11.12.04
Posty: 4
Unhappy

A wracajac do eDooma. Ma ktos pelna wersje? Niestety po dlugich poszukiwaniach nie zdobylem full version i pogrywam tylko w pierwszym epizodzie
__________________
Ordnung musst sein!!!
nicos is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-01-05, 10:15   #64
Chemik_
Junior
 
Zarejestrowany: 29.12.04
Posty: 5
jest juz jakis poprawiony emulator emame ??? bardzo mi zalezy na tych gierkach a z tego co czytam to widze ze tylko kilka kiepskich gierek smiga....
jakie gierki najabardziej polecacie na emulator pico drive ??:-)
Chemik_ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 09-01-05, 23:28   #65
nicos
Junior
 
nicos's Avatar
 
Zarejestrowany: 11.12.04
Posty: 4
Ma ktos albo chociaz wie cos na temat emulatora NESa pod A925? Wyczytalem gdzies w necie ze nie ma takowego na A925 ale w sumie jedne opinia nie przesadza. Skoro PicoDrive dziala to moze gdzies jest ow emulator. A wiec mam nadzieje ze ktos cos wie.

P.s. Jak z tym pelna wersja eDooma?

Edit: CZYTAC!!! Nie wiem czy odkrylem ameryke ale zrobilem cos takiego: Usunolem wszystkie pliki zwiazane z doomem z mej komorki. Wrzucilem do sciezki D:\Media files\document\doom pliki DOOM2.WAD (14 263kb) oraz DOOM3.WAD (918kb) a nastepnie zainstalowalem najnowsza wersje eDooma z bodajze 24 grudnia 2004. Dzieki temu moge sie napawac PELNA WERSJA DOOM 2 !!! Informuje ze Doom 2 z eDoom 1.3 dziala calkowicie plynnie. Nie ma zadnych klopotow z dzwiekiem i innych haczeniem sie. No wiec pozostaje zaistalowac owe cudenko i pogrywac w 32 plansze Doomcia

P.s. 1 - Nie dziekujcie mi. Wiem ze jestem wspanialy.
P.s. 2 - Dalej nie rozpracowal nikt pelnej wersji Dooma 1???
P.s. 3 - Co z Doomem 3?
__________________
Ordnung musst sein!!!
nicos is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 12-02-05, 13:12   #66
ilear
De Uiq Magiq
 
ilear's Avatar
 
Zarejestrowany: 10.02.05
Model: HTC wildfire
Posty: 899
Odp: [a925] dostepne emulatory

Witam,
Mam problemik:/
zainstalowalem sobie MG to cos na czym cobra ma chodzic, wchodzi fajnie, ale jak odpalam jakakolwiek gre to wywala blad kernela...ktos wie co to moze byc?
ilear is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 14-02-05, 08:18   #67
ilear
De Uiq Magiq
 
ilear's Avatar
 
Zarejestrowany: 10.02.05
Model: HTC wildfire
Posty: 899
Odp: [a925] dostepne emulatory

Mam emulatorek Nes..a pod a925:] wgrywa sie piknie, tylko niewiem skad gry wziasc....:/
ilear is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 18-02-05, 23:32   #68
Sutek
Bywalec
 
Sutek's Avatar
 
Zarejestrowany: 01.05.04
Model: MDA Compact + 2gb :)
Posty: 278
Send a message via AIM to Sutek
Odp: [a925] dostepne emulatory

mam problem nie wykrywa mi zadnego romu na emame :[ i wkurza mnie to bo sobie ściągnąłęm Cadillacs and Dinasours , i King of Dragons i nie chce pójść !! ma ktoś na to jakieś info ??
Sutek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 19-02-05, 17:13   #69
*$ cy Z or>
Bywalec
 
*$ cy Z or>'s Avatar
 
Zarejestrowany: 13.02.05
Model: a925
Posty: 105
Odp: [a925] dostepne emulatory

Cytat:
Napisał ilear
Mam emulatorek Nes..a pod a925:] wgrywa sie piknie, tylko niewiem skad gry wziasc....:/
Tez mam emulatorek i gierki sciagam z http://www.romnation.net/srv/roms/nes.html
Nie wszystkie gry mi chodza (wlasciwie chodza dwie ) nie wiem dlaczego ale chodza mi tylko z dopiskiem (J) na koncu i to tez nie wszystkie
Znacie jakies gry RPG na nasz telefon???
*$ cy Z or> is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 19-02-05, 19:50   #70
*$ cy Z or>
Bywalec
 
*$ cy Z or>'s Avatar
 
Zarejestrowany: 13.02.05
Model: a925
Posty: 105
Odp: [a925] dostepne emulatory

Cytat:
Napisał ilear
Mam emulatorek Nes..a pod a925:] wgrywa sie piknie, tylko niewiem skad gry wziasc....:/
Tez mam emulatorek i gierki sciagam z http://www.romnation.net/srv/roms/nes.html
Nie wszystkie gry mi chodza (wlasciwie chodza dwie ) nie wiem dlaczego ale chodza mi tylko z dopiskiem (J) na koncu i to tez nie wszystkie
Znacie jakies gry RPG na nasz telefon???
gry sa jeszcze na http://www.rom-world.com/
*$ cy Z or> is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 22-02-05, 18:25   #71
dysk1
User Gold
 
dysk1's Avatar

 
Zarejestrowany: 17.02.05
Model: różne
Posty: 1,483
Send a message via AIM to dysk1
Odp: [a925] dostepne emulatory

a czy jest emulator na snesa
dysk1 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 22-02-05, 18:54   #72
bartezz
Bywalec
 
bartezz's Avatar
 
Zarejestrowany: 19.12.04
Model: A925
Posty: 117
Odp: [a925] dostepne emulatory

emulatora SNES jeszcze niema. Jest za to juz dawno NES. Gier na ten emulator najwiecej jest na emule, pochwale sie nawet ze mam juz u siebie na dysku ponad 10000 gier na NES, z czego gdzies 90% dziala bez zarzutu. A na komorce mam wwalone okolo 200 gier Ale i tak chcialbym aby wreszcie emulator eMame zaczal poprawnie dzialac.....
bartezz is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 27-02-05, 19:46   #73
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Odp: [a925] dostepne emulatory

odświerzyłem topic linki do nowych wersji zostały dodane.. 2 (lub 3 zależy jak traktowac zmiane nazwy ) emulatory dodane... jesli ktos mi potwierdzi że konsola MGS'a działa z innymi grami niż lock'n load zostanie dodana... niedługo dodam emulator atari (jeśli znajdę jakiś działający na a92x)
wszelki sugestie co do tego co powinno się pojawić oczywiście mile widziane
pozdro wszystkim
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 30-07-05, 22:18   #74
*$ cy Z or>
Bywalec
 
*$ cy Z or>'s Avatar
 
Zarejestrowany: 13.02.05
Model: a925
Posty: 105
Odp: [a925] dostepne emulatory

moze ma ktos super mario bros dzialajace plynnie na enesie, bo wszystkie jakie mam "strasznie wolno chodza" i jeszcze moze ma ktos dizzy dzialajace na enesie pod nasze motki??
*$ cy Z or> is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 31-07-05, 17:25   #75
kancgab
Szalony MotoManiak
 
kancgab's Avatar
 
Zarejestrowany: 19.03.05
Model: V500&V220&Axim_x30
Posty: 819
Send a message via AIM to kancgab
Odp: [a925] dostepne emulatory

http://ngage.dcemu.co.uk/
Po lewej w menu jest pelno emulatorow roznych platform. Moze sie komus przyda bo wszystko w jednym miejscu jest
__________________
kancgab is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 01-08-05, 19:18   #76
CeLeRoN
Bywalec
 
CeLeRoN's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.02.05
Model: V3, A835, 6230i, 5200
Posty: 248
Odp: [a925] dostepne emulatory

A moze mi ktos powiedziec gdzie sie wgrywa romy do ENesa?? Bo emulator juz mam..pelno romow na dysku tez..
CeLeRoN is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 06-08-05, 14:20   #77
*$ cy Z or>
Bywalec
 
*$ cy Z or>'s Avatar
 
Zarejestrowany: 13.02.05
Model: a925
Posty: 105
Odp: [a925] dostepne emulatory

wgrywa sie do d\media files\document\nesroms
*$ cy Z or> is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 07-08-05, 12:26   #78
CeLeRoN
Bywalec
 
CeLeRoN's Avatar
 
Zarejestrowany: 12.02.05
Model: V3, A835, 6230i, 5200
Posty: 248
Odp: [a925] dostepne emulatory

Szkoda ze Dizzy Fantastic Adventure i Big Nose The Caveman nie dziala..ulubione moje gry..;(
CeLeRoN is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 24-09-05, 21:19   #79
Wilu
Junior
 
Zarejestrowany: 17.09.05
Posty: 3
Odp: [a925] dostepne emulatory

da sie cos zrobic zeby na motce działały gry z s60??
Wilu is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 24-09-05, 21:23   #80
$ROGAL$
Teleelemele ;p
 
$ROGAL$'s Avatar
 
Zarejestrowany: 06.02.05
Model: MDA Vario + Samsung OMNIA
Posty: 2,937
Odp: [a925] dostepne emulatory

Cytat:
Napisał Wilu
da sie cos zrobic zeby na motce działały gry z s60??
NIE!!! Bylo juz o tym duuuuzo razy na forum wiec prosze poszukac. Zreszta przed zadaniem kazdego pytania powinienes zaczac od "szukajki"!!
__________________
"inwektywy to broń obosieczna. W razie chybienia wracają do nadawcy..." :P
$ROGAL$ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 24-09-05, 22:22   #81
k.t
Banned
 
k.t's Avatar
 
Zarejestrowany: 18.03.05
Model: HTC Desire HD
Posty: 770
Send a message via Skype™ to k.t
Odp: [a925] dostepne emulatory

Cytat:
Napisał $ROGAL$
NIE!!! Bylo juz o tym duuuuzo razy na forum wiec prosze poszukac. Zreszta przed zadaniem kazdego pytania powinienes zaczac od "szukajki"!!
Nie krzycz na niego sam fakt ze znalaz temat z przed miesiaca to juz sukces, co to by było jak by napisał nowy watek...
__________________
Używasz Komunikatora Palringo. Zapraszamy do grupy polish

Chcesz dostać w Dropbox dodatkowe 250MB przestrzeni dyskowej skorzystaj z tego linku:
k.t is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 24-09-05, 22:36   #82
kancgab
Szalony MotoManiak
 
kancgab's Avatar
 
Zarejestrowany: 19.03.05
Model: V500&V220&Axim_x30
Posty: 819
Send a message via AIM to kancgab
Odp: [a925] dostepne emulatory

Cytat:
Napisał Wilu
da sie cos zrobic zeby na motce działały gry z s60??
To tak jakbys sie pytal czy java pojdzie na 3210...
Sory, ale minimalna znajomosc tematu wystarczy zeby wiedziec ze to pytanie jest skrajnie glupie.
__________________
kancgab is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-09-05, 11:44   #83
kocuwa
Banned
 
kocuwa's Avatar
 
Zarejestrowany: 13.09.05
Model: Spv M3000, N81 8GB, 3110c
Posty: 328
Send a message via AIM to kocuwa
Odp: [a925] dostepne emulatory

No coz, moze mi ktos napisac jak zrobic zeby na egboy'u cos dzialalo??

Wrzucilem plik do katalogu jakiegos podpisanego nazwa egboy i jak wchodze w program i wlaczam run danego pliku to wyskakuje mi "access denied"...

Coz zrobic??
kocuwa is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-09-05, 17:07   #84
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Odp: [a925] dostepne emulatory

Cytat:
Napisał kocuwa
No coz, moze mi ktos napisac jak zrobic zeby na egboy'u cos dzialalo??

Wrzucilem plik do katalogu jakiegos podpisanego nazwa egboy i jak wchodze w program i wlaczam run danego pliku to wyskakuje mi "access denied"...

Coz zrobic??
i pewnie egboya masz na karcie pamięci zainstalowanego??
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-09-05, 17:19   #85
kocuwa
Banned
 
kocuwa's Avatar
 
Zarejestrowany: 13.09.05
Model: Spv M3000, N81 8GB, 3110c
Posty: 328
Send a message via AIM to kocuwa
Odp: [a925] dostepne emulatory

A pewnie na dysku c ktory chyba nie jest na karcie pamieci...
Ironia moze by mnie takze rozsmieszyla gdybym wiedzial przynajmniej do czego ja odnosci... :]

Ostatnio edytowane przez kocuwa : 25-09-05 o 21:08.
kocuwa is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-09-05, 17:23   #86
$ROGAL$
Teleelemele ;p
 
$ROGAL$'s Avatar
 
Zarejestrowany: 06.02.05
Model: MDA Vario + Samsung OMNIA
Posty: 2,937
Odp: [a925] dostepne emulatory

Cytat:
Napisał kocuwa
No coz, moze mi ktos napisac jak zrobic zeby na egboy'u cos dzialalo??

Wrzucilem plik do katalogu jakiegos podpisanego nazwa egboy i jak wchodze w program i wlaczam run danego pliku to wyskakuje mi "access denied"...

Coz zrobic??
Tak jak @Saintraziel rowniez domniemam e masz ten program zainstalowany na karcie pamieci!? Jesli tak to albo zainstaluj go na c:\, albo przenies pliki: gboy.exe i gboy.mbm na dysk c:\ do takiego samego katalogu w jakim sa te pliki na dysku x:\.

Na przyszlosc to polecam w razie watpliwosci sprawdzac na stronie nopEX'a (http://www.nop.at/nopex/) liste dzialajacych i niedzialajacych programow na karcie Zachecam rowniez do uaktualniania tej listy piszac do autora

EDIT: skoro masz juz zainstalowany na c:\ to nie mam pojecia jak pomoc
__________________
"inwektywy to broń obosieczna. W razie chybienia wracają do nadawcy..." :P
$ROGAL$ is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-09-05, 17:35   #87
kocuwa
Banned
 
kocuwa's Avatar
 
Zarejestrowany: 13.09.05
Model: Spv M3000, N81 8GB, 3110c
Posty: 328
Send a message via AIM to kocuwa
Odp: [a925] dostepne emulatory

Moze ja zle rozumuje... Otwieram FileMan'a otwieram dysk C potem system\apps\Egboy ale jak otwieram ten folder to pokzuje sie pustka... Czy aby czegos tam nie powinno byc??

natomiast roma mam wrzucalem przez prg "My A925" do dysku C media files\documents\Gbroms ale potem okazalo sie ze takich folderow na C nie ma tlko sa na D... Lecz jak sprawdzam teraz na D Filemanem ten folder to jest on pusty... Co jest do cholerci grane??

<szok>
kocuwa is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-09-05, 20:51   #88
Saintraziel
Szalony MotoManiak
 
Saintraziel's Avatar
 
Zarejestrowany: 17.08.04
Model: HTC TOUCH HD
Posty: 846
Odp: [a925] dostepne emulatory

Cytat:
Napisał kocuwa
Moze ja zle rozumuje... Otwieram FileMan'a otwieram dysk C potem system\apps\Egboy ale jak otwieram ten folder to pokzuje sie pustka... Czy aby czegos tam nie powinno byc??

natomiast roma mam wrzucalem przez prg "My A925" do dysku C media files\documents\Gbroms ale potem okazalo sie ze takich folderow na C nie ma tlko sa na D... Lecz jak sprawdzam teraz na D Filemanem ten folder to jest on pusty... Co jest do cholerci grane??

<szok>
to nie miało byc ironiczne stwierdzenie wszystkie emulatory nie chodza po instalacji na karcie ( tzn chodzą ale po załadowaniu roma wyskakuje okienko które opisałeś.. jezeli katalogi na c i d masz puste a program dział to siłą rzeczy program znajduje się na karcie x:/system/apps/egboy.. odinstaluj i zainstaluj emu na c bedź zrób tak jak napisał @$ROGAL$
__________________
POWERED BY HTC Touch HD :D:D:D
Saintraziel is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 25-09-05, 21:05   #89
kocuwa
Banned
 
kocuwa's Avatar
 
Zarejestrowany: 13.09.05
Model: Spv M3000, N81 8GB, 3110c
Posty: 328
Send a message via AIM to kocuwa
Odp: [a925] dostepne emulatory

Dzieki pokombinowalem i sie udalo, tylko takie pytanie czy nie ma mozliwosci zeby gra dzialala na calym ekranie a nie na takim minimalistycznym?? Albo jakies inny program?? Bo teraz to ja chyba szklo powiekszajace kupie... :/
kocuwa is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Old 16-10-05, 21:47   #90
Elmak
Junior
 
Zarejestrowany: 16.10.05
Posty: 3
Odp: [a925] dostepne emulatory

Ja zainstalowalem dooma ale nie da sie strzelac ustawiam klawisze opcjach i nic z tego a dzwiek jest.
Elmak is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)
 
Narzędzia wątku

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post
A92x [A925].jar .jad .bin--->jakie emulatory?? qbas118 Gry i Aplikacje 2 16-08-05 14:42
MPx200 [MPX xxx] akcesoria dostepne w polsce do motki kociu Archiwum 86 08-08-05 16:35
A92x [a925] Emulatory WebA Gry i Aplikacje 19 27-06-05 09:42
MPx200 [mpx200] Emulatory tomi-1987-17 Archiwum 5 11-06-05 17:26



Powered by vBulletin Version 3.7.3
Copyright © 2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. | PL Lang: MaTraX.NET | Icons: Rokey.net | Sponsor plikowni: OVH.pl
vBulletin Style by: kreativfantasy.com

Part of Livepoint, Michael Skweres
Best since 2000 © by MaTraX.NET